Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kopenhag maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk haftasında Kopenhag ile karşılaşıyor. Temsilcimiz Galatasaray, 16 maçtır yenilmediği evinde ağırlayacağı Kopenhag maçında galibiyet hedefliyor. Peki, Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı şifresiz kanalda mı?

Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kopenhag maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

UEFA Şampiyonlar Liginde temsilcimiz Galatasaray, Kopenhag ile gruptaki ilk maçına çıkıyor. Avrupa Kupalarında 309. maçına çıkacak Galatasaray, rakibiyle on sene önce eşlemişti. Bu akşam oynanacak Galatasaray Kopenhag maçı saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. Peki, Galatasaray Kopenhag maçı şifresiz hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kopenhag maçı hangi kanalda, şifresiz mi? - Resim : 1

GALATASARAY-KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Kopenhag, bu akşam Rams Park'ta karşılaşacak. saat 19.45'te başlayacak ve Bulgar hakem Georgi Kabakov'un yöneteceği Galatasaray-Kopenhag maçı EXXEN'den canlı yayınlanacak.

Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda şifresiz yayınlanacak?

Azerbaycan kanalı CBC Sport, Çarşamba günü oynanacak Galatasaray-Kopenhag maçını şifresiz yayınlayacağını açıkladı.

Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kopenhag maçı hangi kanalda, şifresiz mi? - Resim : 2

KOPENHAG İLE 3. RANDEVU

Sarı kırmızılılar, bu akşam karşılaşacağı Kopenhag ile 2013-2014 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup etabında karşı karşıya geldi. Sahasında oynadığı ilk maçı 3-1 kazanan Galatasaray, deplasmanda rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

AVRUPA KUPALARINDA 309. MAÇ

Bu akşam Kopenhag ile karşılaşacak Galatasaray, Avrupa Kupalarında 309. maçını çıkıyor. Bundan önceki 308 maçta 111 galibiyet alan sarı kırmızılılar, 115 maçta yenilgi aldı. Son 18 Avrupa maçında bir kez kaybeden Galatasaray, Şampiyonlar Ligi mücadelesinde son 4 gruptan çıkamadı. Bu mücadelelerde 26 maçta sadece iki galibiyet alan Galatasaray, Şampiyonlar Liginde 116 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlardan 28'ini kazanırken 59 da yenildi aldı.

Galatasaray Kopenhag maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kopenhag maçı hangi kanalda, şifresiz mi? - Resim : 3

GALATASARAY-KOPENHAG MUHTEMEL 11'LER:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Mertens, Ziyech, Icardi

Kopenhag: Grabara, Jelert, Vavro, Diks, Meling, Falk, Claesson, Elyounoussi, Achouri, Bardghji, Oskarsson

Galatasaray
A Milli Takım'ın yeni hocasını duyurdu! Kuntz'un yerine... Filenin Sultanları dörtte dört yaptı: İşte puan durumu ve maç takvimi Galatasaray'ın Devler Ligi'nde konuğu Kopenhag! Muhtemel 11... Filenin Sultanları'ndan 4'te 4