Galatasaray için güzel haber: Zaniolo idmanlara başladı

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. 27 Haziran günü top başı yapan sarı-kırmızılı ekip, milli takımlara giden oyuncular dışında tam kadro toplanmıştı. Uluslararası maçlara çıkan oyunculara verilen izin de bugün sona erdi. İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, bugün sağlık kontrolünden geçerek idmanlara katıldı.

Galatasaray için güzel haber: Zaniolo idmanlara başladı

Süper Lig'de geçtiğimiz yılın şampiyonu Galatasaray'da sezon önce yapılan antrenman kampı tüm hızıyla devam ediyor. 27 Haziran günü teknik direktör Okan Buruk yönetiminde, milli takımlarına giden oyuncular haricinde tam kadro toplanan sarı-kırmızılı ekipte, uluslararası maçlara çıkan oyuncular da yavaş yavaş kampa katıldı.

Galatasaray için güzel haber: Zaniolo idmanlara başladı - Resim : 1

Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Olimpiu Morutan gibi oyuncular sırayla antrenmanlara katılırken, sağlık kontrolünden geçmeyen tek isim Nicolo Zaniolo'ydu. 15 ve 18 Haziran tarihlerinde İtalya formasıyla milli maça çıkan yıldız oyuncu, bugün yapılan sağlık kontrolünün ardından idmanlara başladı.

Galatasaray için güzel haber: Zaniolo idmanlara başladı - Resim : 2

İŞTE GALATASARAY'IN KAMP KADROSU

8-18 Temmuz tarihleri arasında ikinci etap hazırlıklarını Avusturya’da devam edecek olan Galatasaray’ın kamp kadrosu belli oldu.

Avusturya’nın Bad Waltersdorf kasabasında 8-18 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürecek olan Galatasaray, 10 Temmuz’da Kisvrda FC, 14 Temmuz’da Austria Wien ve 18 Temmuz’da Sturm Graz ile üç hazırlık maçı oynayacak. Çalışmalara as kadrodan birçok oyuncu götürülmedi. Bu oyuncular:

  • Taylan Antalyalı
  • Oğulcan Çağlayan
  • Alexandru Cicaldau
  • Luyindama
  • Alpaslan Öztürk
  • Atalay Babacan
  • Süleyman Luş
  • Eren Aydın
Galatasaray için güzel haber: Zaniolo idmanlara başladı - Resim : 3
Galatasaray'ın kamp kadrosu

CİCALDAU'DAN TEPKİ

Geçtiğimiz sezon Birleşik Arap Emirlikleri'ne kiralık giden Alexandru Cicaldau, bu gelişmeye rağmen sosyal medya hesabındaki profil resmini Galatasaray formalı bir fotoğrafı olarak tutmuştu. Sezon öncesi kampına alınmadığı duyurulduktan sonra bu resmi kaldırdı.

Galatasaray için güzel haber: Zaniolo idmanlara başladı - Resim : 4
Cicaldau'nun yeni profil resmi
Galatasaray Süper Lig
Çağlar Söyüncü top başı yaptı Trabzonspor kombineleri satışa çıkıyor Kırkpınar Yağlı Güreşleri hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Fenerbahçe'de 3 oyuncu kampa alınmadı