Galatasaray, gündüz seansında deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takım bol aksiyonun yaşandığı mücadeleden 4-3 galip ayrıldı Konuk ekibin golleri Icardi (2), Vinicius ve Mertens'ten gelirken, Paşa'nın golleri Icardi (KK), Aytaç Kara ve Da Costa kaydetti.

Galatasaray, gündüz seansında deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup etti
  • Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa'yla karşılaştı. 

Galatasaray, gündüz seansında deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup etti - Resim : 1

  • Sarı-kırmızılı ekip, aksiyonun bir an olsun durmadığı mücadeleyi 4-3 kazandı.

Galatasaray, gündüz seansında deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup etti - Resim : 2

  • Konuk ekibin golleri Icardi (2), Vinicius ve Mertens'ten gelirken, Paşa'nın golleri Icardi (KK), Aytaç Kara ve Da Costa kaydetti.

Galatasaray, gündüz seansında deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup etti - Resim : 3

ICARDI 2 GOL ATTI

  • Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa’ya konuk olurken, sarı-kırmızılıların Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi 2 gol attı.
  • Mücadelenin 48. dakikasında Dries Mertens’in sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ön direkte bulunan Icardi kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 2-1 yaptı.

Galatasaray, gündüz seansında deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup etti - Resim : 4

  • Maçın 83. dakikasında Arjantinli futbolcu, sağ kanattan Hakim Ziyech’in ortasında ceza sahası içinde kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skoru 3-3’e getirdi. Icardi ayrıca 81. dakikada penaltı kaçırdı.

Galatasaray, gündüz seansında deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup etti - Resim : 5

MERTENS 8. GOLÜNÜ KAYDETTİ

  • Sarı-kırmızılıların ilk golünü Belçikalı futbolcu Dries Mertens kaydetti. Müsabakanın 27. dakikasında sağ kanattan Barış Alper Yılmaz’ın pasında topu alan Mertens, ceza yayının sağ tarafından uzak köşeye vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 1-0 oldu.

Galatasaray, gündüz seansında deplasmanda Kasımpaşa'yı mağlup etti - Resim : 6

100. maçına çıktı Rize 3 attı 3 aldı O sözler başına iş açtı! Orkun ceza alabilir A Milliler Angola'yı 31-25 mağlup etti