Galatasaray Divan Kurulu'nda Volkan Demirel alkışlandı

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremler Hatay'da da büyük yıkımlara sebep oldu. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, hem Hatayspor hem de Hatay için önemli işlere imza attı. Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Can Çobanoğlu, Divan Kurulu toplantısında Demirel'e depremdeki çabaları için teşekkür ederken, sarı-kırmızılı üyeler de genç teknik adamı alkışladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 2 büyük depremle 10 ilimiz sarsıldı. Büyük yıkımlara neden olan depremlerden etkilenen illerin başında da Hatay geliyor.

Depremin ilk saatlerinden itibaren Hatay'a yardım edilmesi için Volkan Demirel ve Gökhan Zan çağrıda bulundu.

Özellikle Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in gözyaşları içinde sosyal medyadan yaptığı çağrı çok konuşuldu.

Volkan Demirel ve Gökhan Zan, hem Hatayspor hem de Hatay halkı için herkesin takdirini kazanan yardımlara imza attı. İkilinin bu çabaları Galatasaray Divan Kurulu'nda da alkış aldı.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Can Çobanoğlu, konuşmasında Volkan Demirel'den bahsederek şu ifadeleri kullandı: İlk uyarı fişeğini atan Volkan Demirel kardeşimin gözlerinden öpüyorum.
Takımı hiç önemli değil. Yüreğinde hissettiği bayrak sevgisi önemli. Ona ve ailesine teşekkür ederim.
Gökhan Zan'a da teşekkür ederim. Onun da müthiş çığlıkları vardı. Bölgeye acil yardım yetiştirilmesi için bu kardeşlerimiz ön ayak oldular.

DİVAN KURULU ALKIŞLADI
Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Can Çobanoğlu'nun konuşması sırasında üyeler Volkan Demirel'i alkışladı.

deprem Galatasaray
Napoli Türkiye'ye yardım edecek! Eljif açıkladı Merih'in kampanyası 9 milyon TL'ye ulaştı Yeni Malatyaspor'dan 2 futbolcuya tepki! "Unutmayacağız..." "G.Saray'ı müthiş seviyorum" diyen Bensu'ya söz!