Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir?

Galatasaray, Bayern Münih ile bu akşam karşı karşıya geliyor. UEFA Şampiyonlar Ligi A grubunda Galatasaray ile Bayern Münih, liderlik mücadelesi verecek. Sarı kırmızılı taraftarlar, Icardi'nin GS Bayern Münih maçında oynayıp oynamayacağını merak ediyor. Peki, Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? GS Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir? Detaylar haberimizde.

Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir?

UEFA Şampiyonlar Liginde temsilcimiz Galatasaray'ın konuğu Bayern Münih. A grubunda Bayern Münih 6 puanla 1., Galatasaray 4 puanla 2. sırada yer alıyor. Alman devi Bayern Münih, İstanbul'a birçok yıldız oyuncusundan eksik geldi. Galatasaray'da ise Icardi'nin durumu merak konusu. Exxen'den yayınlanacak Galatasaray Bayern Münih maçı şifresiz ücretsiz izlenebiliyor. Peki, Galatasaray Bayern Münih maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir? - Resim : 1

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi A grubu 3. hafta mücadelesinde Galatasaray, Bayern Münih'i konuk ediyor. Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. RAM Park'ta yapılacak maç, bu akşam, 24 Ekim Salı günü, saat 19:45'te Exxen'de canlı yayınlanacak.

Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir? - Resim : 2

GALATASARAY BAYERN MÜNİH MAÇI ŞİFRESİZ ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR?

Galatasaray - Bayern Münih Exxen'de canlı olarak yayınlanacak ve bu maçı ücretsiz izleyebilirsiniz. Exxen, 14 gün ücretsiz deneme süresi veriyor. Ücretsiz deneme için üyelik yapmanız halinde bu akşam yayınlanacak maçı bedava seyredebilme imkanı bulabilirsiniz.

Exxen, 14 gün ücretsiz deneme üyeliği sırasında kredi kartı ya da banka kartı bilgileri girmeniz gerekiyor. Fakat deneme süresince bir ücret çekilmiyor. Çekilen 1 TL ise geri iade ediliyor. Deneme süresi öncesinde üyelikten de ücret ödemeden çıkabilirsiniz.

Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir? - Resim : 3

ICARDI'NIN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Galatasaraylı taraftarlar, kritik Bayern Münih maçı öncesinde sakatlanan Icardi'nin durumunu merak ediyor. Sarı kırmızılı yönetim, futbolcu ile kararı maç saatinde verecek. Icardi, Süper Lig'de Beşiktaş ile oynanan derbide sakatlık geçirmişti. Sağ ayak bileği dış tendon grubu ile destek dokusunda hasar ve kanama tespit edildi.

Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir? - Resim : 4

GALATASARAY, BAYERN MÜNİH'İ YENEN İLK TÜRK TAKIMI OLABİLECEK Mİ?

Galatasaray'ın bu akşam karşılaşacağı Bayern Münih, bu zamana kadar Türk takımlarıyla oynadığı maçları kaybetmedi. Daha önce 6 kez oynadığı maçlarda Bayern Münih, bir kez berabere kalırken 5 maçı da kazandı.

Galatasaray, Bayern Münih bu maç öncesinde iki kez karşılaştı. Bir maç berabere biterken diğer maç Bayern Münih'in farklı galibiyetiyle sonlandı.

Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir? - Resim : 5

BAYERN MÜNİH'TE ÖNEMLİ EKSİKLER

Bayern Münih'te 4 futbolcu sakatlıkları nedeniyle Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Alman ekibinde tedavileri devam eden Dayot Upamecano, Serge Gnabry, Raphael Guerreiro ve Leon Goretzka, maçın kadrosunda yer alamayacak.

Bayern Münih'te sakatlığı yeni geçen tecrübeli kaleci Manuel Neuer'in durumu ise belirsiz.

Galatasaray Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS Bayern Münih maçı şifresiz nasıl izlenir? - Resim : 6

GALATASARAY - BAYERN MUNIH MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Kaan Ayhan, Torreira, Tete, Kerem, Zaha, Barış (Icardi)

Bayern Münih: Ulreich, Laimer, De Light, Min Jae, Davies, Kimmich, Coman, Musiala, Müller, Sane, Kane

Galatasaray
Bayern taraftarları Galatasaraylılara saldırdı! Fenerbahçe'de 6 numaraya 3 aday var! Kartal listeyi verdi G.Saray'ın rakibi Alman devi Bayern Münih! İşte muhtemel 11'ler Trabzonspor Avcı'yla 2'nci dönemine galibiyetle başladı