Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a çifte kutlama! Hem doğum günü hem sözleşme...

Galatasaray'da başarılı teknik direktör Okan Buruk'un doğum günü kutlandı. Başkan Dursun Özbek'in de katıldığı kutlama töreninde Buruk'la yeni anlaşma sağlandığını açıklandı. Özbek, "Hem doğum günü kutlaması için hem de bu sene yapacağımız anlaşmayı da yaptık." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a çifte kutlama! Hem doğum günü hem sözleşme...

Galatasaray'da antrenman öncesi deneyimli teknik adam Okan Buruk'un 50. yaş günü kutlandı. Futbolcuların yanı sıra Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Galatasaray Başkanvekili Erden Timur da kutlama töreninde yer aldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a çifte kutlama! Hem doğum günü hem sözleşme... - Resim : 1

"ANLAŞMA SAĞLADIK"

Buruk için yaş günü pastası kesilirken, Başkan Özbek müjdeli haberi verdi. Kısa bir konuşma yapan Dursun Özbek, Okan Buruk'la yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandığını duyurdu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a çifte kutlama! Hem doğum günü hem sözleşme... - Resim : 2

Özbek, "Hem Galatasaray için hem de Okan Buruk için iyi bir gün. Hocamın 50. yaş gününü kutluyorum. Erken yaşta futbolu bıraktı. İstese daha fazla oynayabilirdi. Hem doğum günü kutlaması için hem de bu sene yapacağımız anlaşmayı da yaptık. Galatasaray'a verdiği emeklerden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Hocam Galatasaray'a yakışan bir insan." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a çifte kutlama! Hem doğum günü hem sözleşme... - Resim : 3

Sarı-kırmızılı takımın başında çok güzel günler geçirdiğini dile getiren Okan Buruk ise şunları söyledi: Başkanımıza teşekkür ediyorum. 16 aydır beraberiz. Çok güzel günler geçirdim. Ondan önceki 16 ayım biraz zor geçmişti. Hayatta her şey başarı değil.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a çifte kutlama! Hem doğum günü hem sözleşme... - Resim : 4

Dünya üzerinde hepimizi üzen gelişmeler de oluyor. Önce barışın olduğu bir dünya diliyorum. Her şey kazanmak değil. Hayatta sağlık ve yaşam kalitesi önemli. Bizim de hizmet ettiğimiz ve bizden başarı bekleyen taraftarımız var.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a çifte kutlama! Hem doğum günü hem sözleşme... - Resim : 5

Bunu da çok iyi şekilde başardık. Benim isteğim aynı performansı hep birlikte devam etmek. Kazandıkça bu performansımız devam edecek zaten.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a çifte kutlama! Hem doğum günü hem sözleşme... - Resim : 6

Galatasaray
Avrupa Ligi'nde haftanın MVP'si Shengelia Recep Uçar hayalindeki Kayseri'yi anlattı Neymar sezonu kapattı! Yunus'un golü haftanın en iyisine aday