Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Jose Mourinho yorumu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe'nin Jose Mourinho ile anlaşması üzerine dikkat çeken bir yorumda bulundu. Özbek, "Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın yarattığı etki, bayağı endişelendirmiş diğer takımları. Onun için yüksek maliyetli bu sene daha sıkı çalışıyorlar" dedi.

  • Galatasaray'da yeniden başkan seçilen Dursun Özbek, yönetimiyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
  • Özbek, Anıtkabir çıkışında gazetecilerin Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelmesi hakkındaki sorusuna yanıt verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Jose Mourinho yorumu - Resim : 1

"GALATASARAY HER ZAMAN KAZANAN TAKIMDIR"

  • Gündemden düşmeyen Mourinho üzerinden Fenerbahçe'ye gönderme yapan Özbek, "Jose Mourinho, çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray'ın yarattığı etki, bayağı endişelendirmiş diğer takımları. Onun için yüksek maliyetli bu sene daha sıkı çalışıyorlar, öyle gözüküyor" dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Jose Mourinho yorumu - Resim : 3

  • Özbek, şampiyonluk rehavetine kapılmadıklarını 5'inci yıldız için çalışmalara başladıklarını belirterek, "Galatasaray, Galatasaray'dır. Her zaman kazanan takımdır. Özellikle mayıslara gelince, artık herkes mayısın kimin olduğunu biliyor. Bundan sonra da öyle olacaktır. 5. yıldıza hazırlanıyoruz biz. Gelecek sezon sonunda da 5. yıldızı takmış olacağız" ifadelerini kullandı.
  • Ayrıca Özbek "Kimse merak etmesin transfer hazırlıklarımızı çok önceden yaptık. Biz hazırız" dedi.

Kaynak: İHA

Karşıyaka'ya tesis şoku Golcü Enes Ünal'da kırık tespit edildi Fenerbahçe Mourinho'yu KAP'a bildirdi Şampiyonlar Ligi finali Dortmund Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta?