Galatasaray - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Antalyaspor maçı ile Süper Ligin 27. haftası kapanıyor. Galatasaray, seyircisi önünde galip gelerek liderlik koltuğunu geri almayı hedefliyor. Peki, Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte GS Antalya canlı maç yayını, muhtemel ilk 11'ler...

Galatasaray - Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?

Süper Ligin kapanış maçında Galatasaray, Antalyaspor'u ağırlıyor. 27. haftaya Galatasaray 69 puanla 2. sırada girerken Antalyaspor, 35 puanla 9. sırada yer alıyor. İlk yarıdaki maçı Galatasaray 2-0 kazanmıştı. Peki, Galatasaray Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, canlı maç yayını...

GALATASARAY ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray ile Antalyaspor, 27. haftanın kapanış maçında bu akşam RAMS Park'ta kozlarını paylaşacak. Saat 20.00'de başlayacak  Galatasaray Antalyaspor maçını hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

GALATASARAY'DA 3 EKSİK

Sarı-kırmızılı takımda üç futbolcu sakatlıkları nedeniyle yarınki karşılaşmada görev yapamayacak.

Afrika Uluslar Kupası'ndan sakat dönen Hakim Ziyech ve yeni transfer Serge Aurier, Bitexen Antalyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle MKE Ankaragücü ve Sparta Prag müsabakalarında oynayamayan Tanguy Ndombele'nin de sahada yer alması beklenmiyor.

Galatasaray'da Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoğlu ve Sergio Oliveira ise müsabaka öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu futbolcular, yarınki karşılaşmada kart görmeleri durumunda Beşiktaş derbisi öncesi cezalı duruma düşecek.

OKAN BURUK, ANTALYASPOR'A HİÇ KAYBETMEDİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, çalıştırdığı takımlarla Antalyaspor'a mağlup olmadı.

Okan Buruk, Akdeniz temsilcisine karşı Elazığspor, Akhisarspor, Çaykur Rizespor, Başakşehir ve Galatasaray'ın başında 11 maça çıktı. Buruk, söz konusu müsabakalarda 8 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

Tecrübeli teknik adam, Antalyaspor'u çalıştıran Sergen Yalçın'a karşı ise 7 Süper Lig maçında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi yaşadı.

LİGDE 56. RANDEVU

İki takım arasında geride kalan 55 maçta sarı-kırmızılılar 34, kırmızı-beyazlılar 7 galibiyet aldı, taraflar 14 müsabakada ise eşitliği bozamadı.

Galatasaray'ın 106 golüne, Akdeniz ekibi 48 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem D., Mertens, Kerem A., Barış, Icardi

Antalyaspor: Helton, Bünyamin, Bahadır, Veysel, Güray, Kaluzinski, Safouri, Saric, Streek, Bytyqi, Buksa

"Taraftarı anlıyorum" Inter'den farklı galibiyet Genç oyuncunun omuzu çıktı Eyüpspor, tek farkla kazandı