Galatasaray - Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray ile Ankaragücü, Süper Ligin 17. haftasında karşı karşıya gelecek. Lider Galatasaray, derbi önce puan farkını korumak ve Kadıköy'e lider olarak gitmek istiyor. Peki, Galatasaray - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Ankaragücü maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig 17. haftasında Galatasaray'ın konuğu MKE Ankaragücü. Hafta sonu oynanacak derbi öncesinde lider Galatasaray, Ankaragücü maçında mutlak üç puan hedefliyor. Kritik maç öncesinde Galatasaray - Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte Galatasaray - Ankaragücü maçı muhtemel ilk onbirleri...

GALATASARAY - ANKARAGÜCÜ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Spor Toto Süper Lig'in lideri Galatasaray, 17. haftada MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 20.00'de başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

GALATASARAY'DA HEDEF DERBİYE LİDER ÇIKMAK

Ankaragücü ile bu akşam karşılaşacak sarı kırmızılılar, hafta sonu Fenerbahçe ile oynacağı derbiye lider olarak girmek istiyor. Ankaragücü maçını 3 puanla tamamlamak isteyen Galatasaray, Kadıköy'de oynanacak Fenerbahçe derbisine lider ve puan farkı morali ile gitmeyi hedefliyor.

GALATASARAY'DA BEŞ EKSİK

Sarı kırmızılı takımda bu akşam Ankaragücü maçında sarı kart cezalıları Sacha Boey ve Sergio Oliveira ile sakatlıkları bulunan Kazımcan Karataş, Emre Taşdemir ve Mathias Ross forma giyemeyecek.

SARI KART SINIRINDAKİ OYUNCULAR

Derbi öncesinde sarı kırmızılı takımda önemli oyuncular, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu ve Dries Mertens, karşılaşmada sarı kart görmesi durumunda Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY: Muslera, Duboıs, Nelsson, Abdülkerım, Aanholt, Mıdtsjö, Berkan, Rashıca, Mertens, Kerem, Gomıs.

ANKARAGÜCÜ: Bahadır, Yasın, Mujakıc, Malcuıt, Radakovıc, Moreıra, Zahıd, Taylan, Emre, Jese, Sowe.

Ronaldo Al-Nassr'a imzayı attı Galatasaray'dan VAR göndermesi! 4 Süper Lig kulübüne ceza Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti