Galatasaray Angelino transferini duyurdu! Aslan'ın yeni sol beki...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer döneminde de önemli adımlar atıyor. Icardi'yi kadrosuna katan Aslan, sol bek sorununu da çözdü. Sarı-kırmızılı ekip, Leipzig forması giyen Angelino'yu kiraladı. Galatasaray transferi resmen duyurdu.

Galatasaray Angelino transferini duyurdu! Aslan'ın yeni sol beki...

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Angelino'yu renklerine bağladı.

Icardi'yi kadrosuna katarak çok önemli bir transfere imza atan sarı-kırmızılılar, sol bek sorununu da çözdü.

ANGELINO KİRALANDI

Galatasaray, oyuncu ve kulübüyle görüşmelere başlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılılardan yapılan duyuru şöyle: Profesyonel futbolcu José Ángel Esmoris Tasende’nin geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü RasenBallsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Angelino
Angelino

Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı İspanyol futbolcu Angelino, sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi.

Galatasaray Kulübünün sosyal medya hesabından yayımlanan görüntülerde heyecanlı olduğunu belirten Angelino, "Merhaba Galatasaray taraftarları. Aranıza katılacağım için çok heyecanlıyım. Sizinle buluşmak için sabırsızlanıyorum. Yakında görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.

GEÇEN SEZON 12 ASİST YAPTI

Geçen sezonu Hoffenheim'da kiralık olarak geçiren Angelino, çıktığı 35 maçta 1 gol ve 12 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray
Fenerbahçe Kızılyıldız hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Fenerbahçe'nin yeni golcüsü! Toroğlu'ndan Güneş'e sert tepki: Adam değilsin! İşte Galatasaray'ın yeni sponsoru!