Fransız ekibi Nantes, Galatasaray'dan Mustafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanarak kadrosuna kattığını açıkladı

Süper Toto Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Mauro Icardi'nin ve Bafetimbi Gomis'in ayrılığının ardından Mostafa Mohamed'in durumu merak edilirken, Nantes Mısırlı forvetin satın alma opsiyonu konusunda kararını verdi. Fransız ekibi Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandıklarını ve Mısırlı oyuncu ile 4 yıllık anlaşma imzaladıklarını açıkladı.

Fransız ekibi Nantes, Galatasaray'dan Mustafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullanarak kadrosuna kattığını açıkladı

Gözler Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'ın transfer çalışmalarına çevrilmiş durumda.

Sarı kırmızılı takıma gelecek isimler kadar takımdan ayrılması gündemde olan isimler de dikkat çekiyor. Transfer dönemi boyunca sürpriz gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Geçtiğimiz yaz döneminde büyük bir yapılanmaya giden Galatasaray ekibi, birçok yıldızı kadrosuna eklemişti. Sarı kırımızılı takın, yabancı sınırı gereğince takım içi bütçeden dolayı bazı isimlerle de yollarını ayırmakd urumunda kalmıştı. Bu isimlerde biri Mostafa Mohamed olurken, Mısırlı forvet Ligue 1 ekibi Nantes'a satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanmıştı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Santrfor olarak bu dönemde Mostafa Mohamed'i değerlendirmek istiyoruz. Icardi geri döndü, Gomis ayrıldı" ifadelerini kullanmıştı.

FRANSIZ EKİBİ MOHAMED KARARINI AÇIKLADI

Nantes, Galatasaray'ın Mısırlı oyuncusu Mostafa Modamed hakkındaki kararını açıkladı.

Fransız ekibi Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu kullandıklarını ve Mısırlı oyuncu ile 4 yıllık anlaşma imzaladıklarını açıkladı.

Fransa temsilcisi, 5 milyon 750 bin euro ödeyerek Mostafa Mohamed’in bonservisini aldı.

Haberet.com Instagram'da! "İki maçtan 6 puanla ayrılmak istiyoruz" Ali Koç'tan Sergen Yalçın'a veto! İşte sebebi Sacha Boey'den kötü haber! Fransa kadrosundan çıkarıldı