Filenin Sultanları olimpiyat maçı canlı izle: Türkiye Çin Olimpiyat voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları, Paris Yaz Olimpiyatlarında yarı final için sahaya çıkıyor. A Milli Kadın Voleybol Takımı, çeyrek finalde Çin ile karşılaşacak. Peki, Türkiye Çin voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları olimpiyat maçı canlı izle: Türkiye Çin Olimpiyat voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde bugün Çin ile karşı karşıya gelecek. Fransa'nın başkenti Paris'teki South Paris Arena'da oynanacak mücadele, TSİ 10.00'da başlayacak. 

TÜRKİYE ÇİN VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA? 

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde bugün Çin ile karşı karşıya gelecek. Mücadele TRT1'den naklen yayınlanacak.

OLİMPİYAT MÜCADELESİ

Organizasyonda C Grubu'nda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet alan milliler, grup ikincisi olarak çeyrek finalde mücadele etmeye hak kazandı.

Olimpiyatlarda 3 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalyası bulunan Çin, Paris 2024'te A Grubu'nda ABD, Sırbistan ve Fransa'yı yenerek çeyrek finale ilk sırada çıktı.

YARI FİNALDEKİ MUHTEMEL RAKİP

Oyunlarda ilk madalyasını kazanmayı hedefleyen ay-yıldızlılar, Çin'i elemesi durumunda İtalya-Sırbistan eşleşmesinin galibiyle yarı finalde mücadele edecek.

Duplantis'ten Yusuf Dikeç pozu Ersu Şaşma, Olimpiyat 5'incisi oldu Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri belli oldu Fenerbahçe Beko'ya transfer olan Luka Samanic'in basketbol kariyeri