Filenin Sultanları maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları, 2024 FIVB Voleybol Milletler Liginde bugün Brezilya ile karşılaşacak. Üçüncü hafta karşılaşmalarında son maçta Çin'e 3-2 yenilen Kadın Milli Voleybol takımımız, 1. sıradaki Brezilya ile oynayacak. Peki, Filenin Sultanları Türkiye Brezilya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Filenin Sultanları maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIVB Milletler Liginde Filenin Sultanları'nın rakibi Brezilya. Tayland ve Dominik Cumhuriyeti'nin yenen A Milliler, Çin'e 3-2 yenilmişti. Finallere kalmayı garantileyen Filenin Sultanları, birinci sıradaki Brezilya ile zorlu bir puan mücadelesi verecek. Peki, Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TÜRKİYE BREZİLYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

FIVB Milletler Ligi'nde (VNL) üçüncü haftada Türkiye'nin son rakibi Brezilya. Karşılaşma TSİ 12.00'de başlayacak ve TRT Spor Yıldız'dan yayınlanacak. 

MİLLETLER LİGİ SON DURUMU

Filenin Sultanları maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Brezilya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 1

İtalya, Arnavutluk'u mağlup etti Tuncay Şanlı'nın yeni takımı açıklandı İspanya, Hırvatistan'ı rahat yendi Filenin Sultanları Çin'e yenildi