Filenin Sultanları finale kalamadı: Santarelli gözyaşlarına boğuldu

Paris 2024 Olimpiyatları'nda Filenin Sultanları, İtalya karşısında aldıkları 3-0 mağlup olarak finali kaçırdı. Zorlu maç sonrası oyuncular büyük üzüntü yaşarken tüm gözlerin çevrildiği İtalyan koç Daniele Santarelli'nin maçtan sonra ağladığı ortaya çıktı.

Filenin Sultanları finale kalamadı: Santarelli gözyaşlarına boğuldu
  • Olimpiyat'ın en formda takımlarından İtalya karşısında ilk ve üçüncü setteki başa baş mücadeleye rağmen set sonlarını getiremeyen Sultanlar, maçtan 3-0 yenik ayrıldı ve altın madalya şansını kaybetti.

Filenin Sultanları finale kalamadı: Santarelli gözyaşlarına boğuldu - Resim : 1

İTALYA 3 TÜRKİYE 0

1. set: 22-25
2. set: 19-25
3. set: 22-25

VARGAS GÖZ YAŞLARINA HAKİM OLAMADI

  • Finale çok yaklaşan kızlar bu mağlubiyet sonrası büyük üzüntü yaşadı. İtalya'nın başarılı oyuncusu Paola Egonu'nun karşılaşma boyunca baskıladığı Melissa Vargas göz yaşlarına hakim olamadı.

Filenin Sultanları finale kalamadı: Santarelli gözyaşlarına boğuldu - Resim : 2

  • Kaptan Eda Erdem'in de üzüntüsüne rağmen takımı ayakta tutmaya çalıştığı görüldü.

Filenin Sultanları finale kalamadı: Santarelli gözyaşlarına boğuldu - Resim : 3

"SANTARELLİ GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI"

  • Mağlubiyetten sonra gözlerin çevrildiği İtalyan koç Daniele Santarelli'nin de ağladığı ortaya çıktı.

  • TRT muhabiri Enes Yalnız, X hesabından yaptığı paylaşımla Santarelli'nin maç sonunda gözyaşlarına boğulduğunu söyledi:

  • "Daniele Santarelli maç sonu yaptığımız röportajda gözyaşlarına hakim olamadı. Vaktimiz kalmadığı için canlı veremedik."

Filenin Sultanları finale kalamadı: Santarelli gözyaşlarına boğuldu - Resim : 4
Santarelli daha önce bir röportajında "Türkiye'ye madalyayla dönmek istiyorum" demişti.
  • Enes Yalnız sonrasında "Daniele Santarelli’nin gözlerinin dolduğu an" diyerek bir video paylaştı ancak birçok kullanıcı ilk paylaşımını hatırlatarak "ağladı dediğiniz bu muydu" şeklinde ti'ye alan yorumlarda bulundu.

  • Santarelli’nin üzüntüsünü samimi bulmayanlar çoğunluktaydı. Zorlu karşılaşmanın ardından birçok spor yorumcusu Santarelli’nin yanlış hamleler yaptığını, maçı doğru yönetemediğini ifade etmişti.

BRONZ MADALYA İÇİN MÜCADELE EDECEKLER

  • Sultanlar, 10 ağustos cumartesi akşamı Türkiye saatiyle 18.15'te bronz madalya için Brezilya ile karşı karşıya gelecek.

Kaynak: haberet.com

Olimpiyatta altın madalya gelecek mi? İşte günün programı Filenin Sultanları, Paris 2024’te bronz madalya maçına çıkacak Hatice Akbaş olimpiyat ikincisi oldu Filenin Sultanları, İtalya'ya mağlup oldu