FIFA DÜNYA KULÜPLER KUPASI YARI FİNALİ CANLI İZLE: Urawa Reds - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı finalinde Urawa Reds ve Manchester City karşı karşıya geliyor. FIFA Kulüpler Dünya Kupası, altı konfederasyona bağlı şampiyonlar liglerinin şampiyonları arasında oynanan kıtalararası turnuvadır. Peki, Dünya Kulüpler Kupası finali Urawa Reds - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FIFA DÜNYA KULÜPLER KUPASI YARI FİNALİ CANLI İZLE: Urawa Reds - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Urawa Reds ile Manchester City, bu akşam FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı finalinde karşılaşacak. Şampiyonlar Ligi şampiyonlarının karşılaştığı turnuvanın bu sene finali için iki takım kozlarını paylaşacak. Karşılaşmaya Suudi Arabistan ev sahipliği yapacak. Peki, Urawa Reds - Manchester City maçı Dünya Kulüpler Kupası yarı finali ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı şifresiz izleme bağlantısı...

DÜNYA KULÜPLER KUPASI YARI FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Urawa Reds ile Manchester City, FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı finali için King Abdullah Sports City'de karşılaşacak. Bu akşam, 19 Aralık 2023, oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ 21.00. Karşılaşma Exxen ve TV8,5 kanalından yayınlanacak.

Urawa Reds - Manchester City maçı İZLE - TV8,5 CANLI YAYIN

FIFA KULÜPLER DÜNYA KUPASI'NIN YENİ FORMATI

FIFA Kulüpler Dünya Kupası, 2025 yılından itibaren 32 takımlı yeni formatıyla düzenlenecek.

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre 15 Haziran-13 Temmuz 2025 tarihlerinde ABD'nin ev sahipliği yapacağı organizasyonun formatındaki değişiklikler duyuruldu.

Yeni formatta, 6 konfederasyondan 32 takım yer alacak. 4'erli 8 gruba ayrılacak takımlar, birbiriyle tek maç üzerinden karşılaşacak. Grubu ilk iki sırada tamamlayanlar, sonraki turlarda tek maç eleme usulü birbiriyle karşılaşacak. Bu formatta, üçüncülük maçları oynanmayacak.

FIFA Dünya Kupası'ndan bir yıl önce düzenlenecek yeni organizasyona katılacak kulüplerin dağılımı, kıtalara göre şöyle:

Avrupa: 12

Güney Amerika: 6

Afrika: 4

Asya: 4

Kuzey ve Orta Amerika ile Karayipler: 4

Okyanusya: 1

Ev sahibi takım: 1

Dzeko'nun son durumu merak ediliyordu! Derbiye günler kala... G.Saray'ın yıldızı Boey için 22 milyon sterlin İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Aboubakar'ın alternatifini buldu