Fernando Santos'un Beşiktaş'a ilk transferi Renato Sanchez

Beşiktaş'ta Fernando Santos dönemi başlıyor. Portekizli hocayla anlaşan siyah-beyazlılar rotayı transfere çevirdi. Kartal'ın ilk hedefi Roma'da kiralık olarak forma giyen Renato Sanches. Bonservisi PSG'de bulunan deneyimli orta saha, Santos'un Portekiz'den öğrencisi.

Fernando Santos'un Beşiktaş'a ilk transferi Renato Sanchez

Teknik direktörlük görevine Fernando Santos'u getiren Beşiktaş, transfer çalışmalarına devam ediyor. Siyah beyazlıların, Portekizli teknik adamın vatandaşı olan, PSG'nin orta saha oyuncusu Renato Sanches ile ilgilendiği iddia edildi.

Fernando Santos'un Beşiktaş'a ilk transferi Renato Sanchez - Resim : 1

BEŞİKTAŞ, RENATO SANCHES İLE İLGİLENİYOR

Fransa'nın L'Equipe Gazetesi'nin haberine göre; şu anda Roma'da kiralık olarak forma giyen Sanches, sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'a transfer olabilir.

Fernando Santos'un Beşiktaş'a ilk transferi Renato Sanchez - Resim : 2

HASAN ARAT AVANTAJI

Siyah beyazlı kulübün 26 yaşındaki futbolcuyla yakından ilgilendiği belirtilirken, Başkan Hasan Arat'ın PSG'nin hissedarlarıyla olan dostluğunun Beşiktaş'ı bu transferde avantajlı hale getirebileceği ifade edildi.

Fernando Santos'un Beşiktaş'a ilk transferi Renato Sanchez - Resim : 3

FESİH GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Sezon başında Roma'ya kiralanan ancak ve burada beklentileri karşılayamayan Renato Sanches'in sözleşmesinin feshedilmesi konusunda İtalyan kulübüyle PSG arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi.

Fernando Santos'un Beşiktaş'a ilk transferi Renato Sanchez - Resim : 4

9 MAÇTA 1 GOL

Roma formasıyla 9 maça çıkan Portekizli futbolcu, toplam 228 dakika sahada kaldı ve 1 gol atarken asist yapamadı.

Fernando Santos'un Beşiktaş'a ilk transferi Renato Sanchez - Resim : 5

Beşiktaş JK
Fernando Santos imza için geliyor Süper Lig'de ertelenen 16. haftanın maç programı ve hakemleri belli oldu! Trabzon Avcı ile geçit vermiyor Süper Lig'de 16. haftanın hakemleri açıklandı