Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli? TFF Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Ferhat Gündoğdu getirildi!

Ferhat Gündoğdu, TFF MHK başkanlığına getirildi. Gündoğdu, son olarak 2021 yılında Merkez Hakem Kurulu üyesi olarak atanmıştı. Peki, Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli? TFF Merkez Hakem Kurulu başkanlığına Ferhat Gündoğdu getirildi!

TFF yeni yönetimi belli olması sonrasında Merkez Hakem Kurulu Başkanı da belli oldu. MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu seçildi. Son dakika haber sonrasında yeni MHK başkanı Ferhat Gündoğdu hayatı merak konusu oldu.

FERHAT GÜNDOĞDU KİMDİR?

Ferhat Gündoğdu, askeri kökene sahip olan bir ailede yetişmiştir. 1991 senesinde Kara Harp Okulu‘nu tamamladı. Ardından Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde yüksek lisans eğitimini aldı. Daha sonra da master yaptı. Son olarak da Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde doktora eğitimini tamamlayan Gündoğdu, TED‘de çeşitli görevleri icra etti.

Bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK)‘da eğitimden sorumlu üye ve klasman üst gözlemciliği yapmıştır. Gerçek mesleği doktorluktur. Lokman Hekim Üniversitesi‘nin akademik kadrosunda da yer almaktadır.

Aynı zamanda TED Koleji (Türk Eğitim Derneği)‘nin 8 şirketinde “Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü” olarak da çalıştı.

21 Ekim 2021 günü Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Serdar Tatlı istifa etti. gün içerisinde Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği arasında yapılan toplantılar sonrasında istifa haberi geldi. Birkaç gün sonra 27 Ekim 2021 günü ise Merkez Hakem Kurulu Başkanlık görevine Ferhat Gündoğdu getirildi.

 

MHK'nin yeni başkanı Ferhat Gündoğdu oldu TFF'nin yeni yönetiminde ilk istifa! Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Jose Mourinho'lu Fenerbahçe ilk resmi maçına çıkıyor