Fenerbahçe'ye şok yenilgi! Sinirlenen taraftarlardan 'Ali Koç İstifa' sesleri yükseldi

Beşiktaş derbisinde rakibi eksik kalmasına rağmen şok bir yenilgi alan Fenerbahçe taraftarlar sinirlendi. Siyah-beyazlıların 3. golü sonrası yönetime ve Ali Koç'a istifa sesleri yükseldi, futbolcular da ıslıkla protesto edildi.

Fenerbahçe'ye şok yenilgi! Sinirlenen taraftarlardan 'Ali Koç İstifa' sesleri yükseldi

Kadıköy'de Fenerbahçe taraftarları derbi yenilgisinin ardından isyan etti. Beşiktaş'a karşı öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan sarı-lacivertli takıma büyük tepki vardı. Üstelik Beşiktaş'ın 10 kişi kalmasına rağmen alınan bu olumsuz sonuç tribünleri sinirlendirdi.

Siyah-beyazlıların 76. dakikada Redmond ile bulduğu 3. golün ardından statta tepki başladı. Maçın son anına kadar sürekli bir protesto ve tepki vardı. İlk olarak bütün stat, 'Yönetim istifa' diye tezahürat yaptı. Hemen ardından Başkan Ali Koç'a yönelik protestolar kendini gösterdi. Fenerbahçeli futbolculara da tepki oluştu. Futbolcular topu ayağına aldığında ıslıklı protestolar gerçekleşti.

Maçın bitiş düdüğüyle beraber de isyan daha da arttı. Fenerbahçeli taraftarlar bir süre tribünleri terk etmeyerek Ali Koç ve yönetime sert protestolarda bulundu. Futbolcular da soyunma odasına giderken ıslıklandı. Öte yandan Beşiktaşlı futbolcuların sevinç gösterileri de Fenerbahçe taraftarlarını kızdırdı.

Bazı sarı-lacivertli taraftarlar, rakip takım futbolcularına da tepkilerini gösterdi.

Fenerbahçe
Ahmet Çakar'dan penaltı tepkisi Beşiktaş'tan penaltı tepkisi Beşiktaş'ta şok sakatlık 10 KiŞi KALAN BEŞİKTAŞ GERİDEN GELDİ