Fenerbahçe'ye İtalyan De Bruyne! Aranan orta saha Fabio Miretti

Bu sezon yıldız isimlerle kadrosunu yeniden yapılandıran Fenerbahçe, son olarak 6 numara alıp transferi noktalamak istiyor. İtalyan basını, sarı-lacivertlilerin Juventus'un genç yıldızı Fabio Miretti'yi gündemine aldığını yazdı.

Fenerbahçe'ye İtalyan De Bruyne! Aranan orta saha Fabio Miretti

Transfer döneminin son günlerinde 6 numara arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor.

Daha önce Jorginho, Partey ve Van de Beek isimleriyle ilgilenen sarı-lacivertlilerin asıl hedefinin Fabio Miretti olduğu gündeme düştü.

Fenerbahçe'ye İtalyan De Bruyne! Aranan orta saha Fabio Miretti - Resim : 1

İtalyanların, Belçikalı yıldız Kevin de Bruyne'e benzettiği ve, "İtalyan De Bruyne" lakabını taktığı 20 yaşındaki orta saha için Fenerbahçe'nin transfer harekatı başlattığı öğrenildi.

Çizme basını da Kanarya'nın bu transfer girişimini doğruladı.

Fenerbahçe'ye İtalyan De Bruyne! Aranan orta saha Fabio Miretti - Resim : 2

Juventus'a yakınlığıyla bilinen "juvelive. it" adlı haber sitesi, "Fabio Miretti'ye Türk kulübü Fenerbahçe'nin ilgisinin olduğu doğru" diyerek Kanarya'nın girişimlerini doğruladı.

Ancak haberin devamında; Juventus'un Miretti'yi bırakmak istemediği ve Fenerbahçe'nin bu transferde işinin çok zor olduğuna da vurgu yapıldı.

Fenerbahçe'ye İtalyan De Bruyne! Aranan orta saha Fabio Miretti - Resim : 3

Kulübe yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre ise; Fabio Miretti için tüm imkanlar zorlanacak. Geçen sezon Juventus altyapısından A takıma çıkarılan Fabio Miretti, 5 milyon Euro olan değerini bir senede üçe katlamayı başardı.

Fenerbahçe'ye İtalyan De Bruyne! Aranan orta saha Fabio Miretti - Resim : 4

20 yaşındaki orta sahanın Transfermarkt verilerine göre şu andaki piyasa değeri tam 15 milyon euro. Juventus'ta şu ana kadar tüm kulvarlarda 49 maça çıkan Miretti, 2 bin 259 dakika sahada kalırken 3 de asist katkısında bulundu.

Fenerbahçe
ABD Açık'ta finalin adı belli oldu Görev bekliyorum demişti... "Sergen için A Milli Takım zamanı" Kuntz'la devam edilecek mi? Büyükekşi cevapladı Milli takım tat vermedi