Fenerbahçe'ye Arda Güler şoku: Galatasaray'a kiralanacak iddiası

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldız oyuncusu Arda Güler için Barcelona'nın uzun süredir bir ilgisi vardı. Başkan Joan Laporta, Arda'yı resmen istediğini ifade ederken, Katalan ekibin sportif direktörü Deco, İstanbul'a gelmişti. Bu gelişmelerle birlikte ortaya bomba bir iddia atıldı. Barcelona'nın, Arda Güler'in bonservisini alıp, Şampiyonlar Ligi deneyimi yaşaması için Galatasaray'a kiralanacağı belirtildi.

Fenerbahçe'ye Arda Güler şoku: Galatasaray'a kiralanacak iddiası

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki genç yıldızı Arda Güler, bütün Avrupa'nın radarında. Onu transfer etmek için kolları sıvayan takımlardan biri Barcelona. Real Madrid, Benfica ve Borussia Dortmurd ile de görüşme yapan Arda için, Katalan ekibi harekete geçti.

Fenerbahçe'ye Arda Güler şoku: Galatasaray'a kiralanacak iddiası - Resim : 1

Başkan Joan Laporta'nın ilgisini açık açık belli ettiği genç yıldız için resmi hamle yapıldı. Barcelona Sportif Direktörü Deco, geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi. Başkan Laporta transfer hakkında, "Arda Güler çok yetenekli bir futbolcu. Transfer etmek için çalışıyoruz. Deco görüşmeler için İstanbul'a gitti." yorumunu yaptı. 

Fenerbahçe'ye Arda Güler şoku: Galatasaray'a kiralanacak iddiası - Resim : 2
Arda Güler / Deco

GALATASARAY'A KİRALANACAK İDDİASI

Bu gelişmeler ışığında ortaya bomba bir iddia atıldı. Barcelona'ya yakınlığı ile bilinen gazeteci Achraf Bin Ayad, İstanbul'da bulunan Deco'nun, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le görüşeceğini belirtti. Bu haberle birlikte, Arda Güler'in sarı-kırmızılı ekibe kiralanacağı konuşulmaya başlandı.

Fenerbahçe'ye Arda Güler şoku: Galatasaray'a kiralanacak iddiası - Resim : 3
Achraf Ben Ayad'ın paylaşımı

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun önce paylaşıp, sonra sildiğinin belirtildiği paylaşımda, Arda Güler'in, Galatasaray'a kiralanması konusunda Deco ve Dursun Özbek'in görüşeceği iddia edildi.

Fenerbahçe'ye Arda Güler şoku: Galatasaray'a kiralanacak iddiası - Resim : 4
Fabrizio Romano'nun paylaşıp sildiği iddia edilen tweet

18 yaşındaki genç yıldız için Barcelona'nın, Şampiyonlar Ligi tecrübesi kazanması düşüncesiyle Galatasaray'a kiralama tasarrufuna gidildiği yorumlandı.

GEÇMİŞTE GEDSON FERNANDES ÖRNEĞİ VAR

2021-2022 sezonunun devre arasında Galatasaray, Gedson Fernandes'i transfer etmek için yoğun bir mesai harcamıştı. Bu çabaların sonucunda Portekizli oyuncunun durağı Beşiktaş olmuştu. Kara Kartal, Gedson'u önce sarı-kırmızılı ekibin elinden almış, sonrasında da Çaykur Rizespor'a kiralamıştı. Arda Güler iddiası ortaya atıldığı zaman da akıllara ilk bu hamle gelmişti.

Fenerbahçe'ye Arda Güler şoku: Galatasaray'a kiralanacak iddiası - Resim : 5

Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş JK
Arda için Türkiye'ye geldi! Karagümrük İtalyan efsanesini getiriyor! Hülle transferi denmişti! Beşiktaş istiyor Euroleague'de format değişiyor! Play-In geliyor