Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'den yabancı takım arkadaşlarına jest! Nutuk hediye etti...

Fenerbahçe ve A Milli Takımımızın yıldızı Cengiz Ünder, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu günde yabancı futbolculara çok şık bir hediye verdi. Ünder, yabancı takım arkadaşlarına Atatürk'ün 'Nutuk' kitabının ingilizce çevirisi olan 'The Great Speech'i hediye etti.

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'den yabancı takım arkadaşlarına jest! Nutuk hediye etti...

Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Cengiz Ünder, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız 29 Ekim 2023 günü çok anlamlı bir harekete imza attı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'den yabancı takım arkadaşlarına jest! Nutuk hediye etti... - Resim : 1

Pendikspor maçı öncesi Can Bartu Tesisleri'nde kamp yapan Fenerbahçe'de yıldız isim Cengiz Ünder, yabancı takım arkadaşlarına büyük bir jest yaptı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'den yabancı takım arkadaşlarına jest! Nutuk hediye etti... - Resim : 2

Cengiz Ünder, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kaleme alınan Nutuk'un İngilizce çevirisi olan 'The Great Speech' adlı eseri Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünü kutladığımız bugün, takım arkadaşlarına hediye etti.

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'den yabancı takım arkadaşlarına jest! Nutuk hediye etti... - Resim : 3

Twitter hesabından bir açıklama yapan Cengiz, "Canım Atam, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu özel günde, ülkemiz için verdiğin mücadeleyi senin sözlerinle takım arkadaşlarıma anlatmak istedim. 

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'den yabancı takım arkadaşlarına jest! Nutuk hediye etti... - Resim : 4

Nutuk sayesinde seni daha iyi tanımaları en büyük arzum. Mirasının yılmaz bekçileriyiz, sonsuza dek Cumhuriyet!" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder'den yabancı takım arkadaşlarına jest! Nutuk hediye etti... - Resim : 5

Fenerbahçe
Alanya'da Ömer Erdoğan dönemi sona erdi Cumhuriyet'in Kadınları 100. yıl için koştu Galatasaray'dan büyük başarı! 2023 yılında... Beşiktaş'a Aboubakar'dan kötü haber