Fenerbahçe'nin yeni hocasını DHA açıkladı! Sergen Yalçın, Lucescu ve Abddullah Avcı derken Montella sürprizi

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe'de Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunun ardından teknik direktör Jorge Jesus, görevine veda etti. Sarı lacivertlilerde yeni teknik direktör için Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Lucescu'nun isimleri geçerken, DHA'dan ilginç bir iddia geldi. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'u çalıştıran İtalyan teknik adam Montella ile anlaştıklarını açıkladılar.

Fenerbahçe'nin yeni hocasını DHA açıkladı! Sergen Yalçın, Lucescu ve Abddullah Avcı derken Montella sürprizi

Jesus'un kulüp Başkanı Ali Koç'a kararını yaklaşık 2 hafta önce ilettiği öğrenilirken, kesin ayrılık neticesinde Koç'un Montella ile görüştüğü ortaya çıktı. Adana Demirspor'un İtalyan hocası ile Ali Koç'un birkaç gün önce bir araya geldikleri ve her konuda anlaştıkları öğrenildi.

Fenerbahçe'nin yeni hocasını DHA açıkladı! Sergen Yalçın, Lucescu ve Abddullah Avcı derken Montella sürprizi - Resim : 1

Sergen Yalçın, Abdullah Avcı ve Lucescu'nun isimleri çeşitli kaynaklarca ortaya atılırken, Fenerbahçe Yönetimi'nin bu isimlerle temas kurmadığı ve en ciddi adaylarının Montella olduğu öğrenildi. Öte yandan anlaşmanın yakın zamanda resmen açıklanması bekleniyor. 

Fenerbahçe'nin yeni hocasını DHA açıkladı! Sergen Yalçın, Lucescu ve Abddullah Avcı derken Montella sürprizi - Resim : 2

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, teknik direktörü Vincenzo Montella ile yolları ayırdıklarını açıkladı. Montella'nın Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilmişti.

"MONTELLA İLE YOLLARI AYIRDIK"

A Spor'a konuşan Murat Sancak, "Şu dakika itibari ile Montella ile devam etmiyoruz. Ayrıldık. Hayırlı uğurlu olsun iki taraf için de. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İnşallah gittiği yerde başarılı olur" dedi. 

"FENERBAHÇE'YE GİDERSE GÖNÜL KOYARIM"

Başkan Sancak, Montella'nın Fenerbahçe ile anlaştığı iddialarının sorulması üzerine "Montella'nın Fenerbahçe'ye menajerler aracılığıyla önerildiğini biliyorum ama  anlaştığını zannetmiyorum. Bize saygısızlık yapmazlar. Ali Başkan da bana sormadı. Giderse de hayırlı olsun ama bana sorulmadığı için gönül koyarım" diyerek yanıt verdi.

2 MİLYON 750 BİN EURO İSTEDİ

Sancak, Montella'ya 1 milyon 850 bin euro ödediklerini, kendisinin yeni sözleşme için 2 milyon 750 bin euro istediğini söyledi. 

Kulüpler Birliği, TFF Başkanlığı için kararını verdi A Milli Takım 10 yıl sonra Adana'da G.Saray'dan Talisca atağı! Icardi formülüyle transfer... Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent kimdir?