Fenerbahçe'nin şikayet ettiği hakem Cihan Aydın TFF tarafından FIFA listesinden çıkarıldı

Antalyaspor-Fenerbahçe maçındaki performansının ardından eleştirilen hakem Cihan Aydın, sarı-lacivertliler tarafından TFF'ye şikayet edilmişti. Aydın'ın FIFA kokartı TFF tarafından elinden alındı. Aydın'a Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında da maç verilmedi.

Fenerbahçe'nin şikayet ettiği hakem Cihan Aydın TFF tarafından FIFA listesinden çıkarıldı

Fenerbahçe'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet ettiği Cihan Aydın'ın FIFA kokartının alındığı ortaya çıktı. Türkiye Gazetesi'nden Ömer Faruk Ünal'ın haberine göre; TFF, Cihan Aydın'ı FIFA listesinden çıkardı.

SÜPER LİG MAÇI DA VERİLMEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun ortak aldığı bu karar, kısa sürede Türk futbolunun gündemine oturdu. Öte yandan Merkez hakem Kurulu, hakem Cihan Aydın'a Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında maç vermedi.

Fenerbahçe'nin şikayet ettiği hakem Cihan Aydın TFF tarafından FIFA listesinden çıkarıldı - Resim : 1

ACUN ILICALI BASIN TOPLANTISINDA KONUŞMUŞTU

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı,düzenlendiği basın toplantısında Cihan Aydın'ın performansını eleştirerek "Bizim maçta VAR kalktı! 18.6 saniyede maç başladı! Türkiye'de bu kadar kısa sürede VAR incelemesi var mı? Tabletten pozisyona bakarken maç başladı!" ifadelerini kullanmıştı.

Fenerbahçe'nin şikayet ettiği hakem Cihan Aydın TFF tarafından FIFA listesinden çıkarıldı - Resim : 2

"TOPLANTIYA GALATASARAYLI NİCK İLE KATILIYOR"

Basın toplantısında Antalyaspor-Fenerbahçe maçının hakemi Cihan Aydın'ın MHK'de bir toplantıya Galatasaraylı bir nick ile katılmasının hatırlatılması üzerine Acun Ilıcalı "Hakem Cihan Aydın bir toplantıya kızının nicki ile katılıyor. Evladımızın 'En büyük Galatasaraylı Mira' nicki ile giriyor. Buradan sonrasını ben konuşmayacağım artık! Bu sezon içinde çok büyük skandal gibi gelmiyor! Daha büyük skandallar yaşadık! Kızı Galatasaraylı, hakem de Galatasaraylı olursa ne olacak." açıklamasını yapmıştı.

Samsunspor'dan Yeni Sponsorluk Anlaşması Twente, Fenerbahçe ile Zorlu Bir Maça Hazırlanıyor Galatasaray, RFS ile Mücadele İçin Riga'da Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi