Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi gün, saat kaçta?

Fenerbahçe, bu hafta Kayserispor'u konuk ediyor. Geçen hafta yaşadığı puan kaybı ile zirveden uzaklaşan, şampiyonluk şansını iyice zora sokan sarı lacivertliler, Kayserispor maçından sonra Karagümrükten gelecek haberi bekleyecek. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin maçı ne zaman? Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi gün, saat kaçta?

Süper Ligin bitmesine üç hafta kalan Fenerbahçe, Kayserispor ile Kadıköy'de karşılaşacak. Liderin altı puan gerisinde olan Fenerbahçe, şampiyonluk için son şanslarını deniyor. Maçın günü ve saati ise sporseverlerin gündeminde. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında yarın Mondihome Kayserispor'u konuk edecek. 12 Mayıs Pazar günü Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK

Fenerbahçe, Kayserispor maçında 4 oyuncusundan faydalanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Mert Müldür'ün yanı sıra sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Bright Osayi-Samuel, müsabakada forma giyemeyecek.

6 İSİM SINIRDA

Fenerbahçe'de 6 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Cengiz Ünder, Edin Dzeko, Rodrigo Becao, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu ve Michy Batshuayi kart görmeleri durumunda Galatasaray derbisinde takımlarını yalnız bırakacak.

1. Lig'de Play-off ve düşme hattında son durum Galatasaray'ın maçı ne zaman? Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta? Mbappe ayrılık kararını resmen açıkladı Nesrin Baş olimpiyat kotası aldı