Fenerbahçe'nin ilk transferini duyurdular! Almanlardan Levent Mercan iddiası

Şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de yeni sezonun hazırlıkları başladı. Güçlü bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertlilerin, küme düşen Fatih Karagümrük'ün başarılı futbolcusu Levent Mercan'ı gündemine aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin ilk transferini duyurdular! Almanlardan Levent Mercan iddiası

Süper Lig'i 99 puanla ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro yapılanması için çalışmalar devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk transferini duyurdular! Almanlardan Levent Mercan iddiası - Resim : 1

Alman basınından Sky'ın haberine göre; sarı-lacivertliler küme düşen Fatih Karagümrük'ün gurbetçi oyuncusu Levent Mercan'ın transferini bitirmek üzere.

Fenerbahçe'nin ilk transferini duyurdular! Almanlardan Levent Mercan iddiası - Resim : 2

Haber detayında, Levent'in 3 milyon euro'nun biraz altında bir bedelle Fenerbahçe'ye transfer olacağı ve 4 yıllık sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Fenerbahçe'nin ilk transferini duyurdular! Almanlardan Levent Mercan iddiası - Resim : 3

Karagümrük'ün 2022 yılında Schalke'den bonservisini aldığı futbolcunun satışında Alman kulübünün de yüzde 25'lik bir pay hakkı bulunuyor.

23 yaşındaki sol bek, nu sezon Karagümrük formasıyla 39 maça çıktı ve takımına 1 gol, 5 asistlik bir skor katkısı sağladı.

Fenerbahçe'nin ilk transferini duyurdular! Almanlardan Levent Mercan iddiası - Resim : 4

Levent Mercan'ın Karagümrük ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe Galatasaray
Necip Uysal kariyer sezonunu yaşadı Celtics Pacers'ı süpürdü NBA finaline çıktı Buruk ikinci yılında da rekorlarla şampiyon Kerem'den G.Saray veda sözleri