Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Victor Nelsson'u İtalyan devine önerdi

Galatasaray'ın bu sezon Süper Lig'de gösterdiği başarılı performansta Victor Nelsson'un katkısı çok büyük. Danimarkalı yıldızın dikkat çeken form grafiği Avrupa'nın devlerini de harekete geçirdi. İşte Nelsson'a talip olan İtalyan devi ve detaylar...

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Victor Nelsson'u İtalyan devine önerdi

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Milan, Galatasaray'dan Victor Nelsson'u transfer etmeyi düşünüyor.

İtalyan basınında yer alan habere göre, Milan'ın deneyimli savunma oyuncusu Simon Kjaer, kulübüne Nelsson'u önerdi.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Victor Nelsson'u İtalyan devine önerdi - Resim : 1

MİLAN SAVUNMAYA TAKVİYE YAPACAK
Nelsson'un, Galatasaray'a 2021 yazında transfer olduğu ve performansıyla Süper Lig'in en iyi savunmacılardan biri olduğu belirtildi.

Danimarkalı stoperin piyasa değerinin 20 milyon euro olduğu ifade edilirken, Milan'ın da tecrübeli futbolcuyu yakından takip ettiği kaydedildi.

Milan'da Simon Kjaer ve Fikayo Tomori'nin fiziksel sorunları olduğu ayrıca Kjaer'in ayrılma ihtimalinin bulunduğu haberin detaylarında yer aldı.

Bu nedenle İtalyan ekibi için savunma transferinin gerekliliğine dikkat çekildi. Galatasaray'da bu sezon 30 maça çıkan Victor Nelsson, 1 kez gol sevinci yaşadı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı, Victor Nelsson'u İtalyan devine önerdi - Resim : 2

Galatasaray'ın 2021 yazında Kopenhag'dan kadrosuna kattığı 24 yaşındaki futbolcunun sarı-kırmızılı takım ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Milan'ın daha önce de Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo ve Lucas Torreira ile ilgilendiği öne sürülmüştü.

Galatasaray Fenerbahçe
2 maçta kale düştü! G.Saray 6 gol yedi Sivasspor Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray'a Rashica'dan kötü haber! Haaland rekor kırmaya 1 gol uzaklıkta