Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a attığı golde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..."

Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Alanyaspor'u İrfan Can Kahveci'nin golüyle 1-0 yendi. Geceye damga vuran pozisyon ise golden önce yaşanan tartışmalı ofsayt kararıydı. Alanyaspor ofsayt beklerken hakem golü geçerli saydı. Usta isimler maçı ve hakemin bu kararını değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a attığı golde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..."

Süper Lig'in 6. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürdü. 1 maçı eksik olan Kanarya, bu sezon çıktığı tüm lig maçlarını kazanmayı bildi. 5'te 5 yaparak zirvedeki yerini koruyan sarı-lacivertliler, müthiş performansını sürdürdü.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a attığı golde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..." - Resim : 1

Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Alanyaspor karşılaşmasında İrfan Can'ın golü öncesi ofsayt var mı yok mu tartışmaları yaşandı. Spor yazarları hakemin devam kararını değerlendirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a attığı golde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..." - Resim : 2

ERMAN TOROĞLU: ALANYA'NIN TEPKİ GÖSTERECEK HALİ YOK

Fenerbahçe rahat rahat oynuyor. Alanya'nın tepki gösterecek hali yok. İlk 45 dakika boyunca Fenerbahçe kalesinde bir tehlike var; bir ters top, o da arkadaşından geliyor. Fenerbahçe kalecisinin iyi bir refleksi ve topu çıkarıyor. Bu toplar kaleciler için çok zordur. İlk yarının sonunda İrfan Can'ın güzel bir golü var.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a attığı golde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..." - Resim : 3

(Görüntü: beIN Sports)

Hareketleri çok güzel ama bir ofsayt pozisyonu var; tuhaf bir pozisyon, zaten bir türlü çizgiyi çizemediler. Onu da tam çizdiler mi bilemiyorum. İki futbolcunun da ayakkabıları aynı renk, günahları boynuna. Maalesef, liglere verilen milli aralardan sonra kaliteli futbol seyredemiyoruz.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a attığı golde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..." - Resim : 4

(Görüntü: beIN Sports)

Hep aynı hikâye: 'Milli maç arası var, kendimize gelip daha iyi olacağız.' Ara bitiyor, 'Yeni aradan geldik, milli takımlara çok futbolcumuz gitti, bir iki haftaya toparlanırız.' Zaten iki hafta sonra bir milli ara daha var… 'O maçtan sonra ideal şeklimizi alacağız' diye başlarlar.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a attığı golde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..." - Resim : 5

Hep aynı hikâye ama seyirci futboldan zevk almıyor. Keçiboynuzu gibi. İki kilosunu kemir, 10 gram tat kalır. Ama tabii, keçiboynuzunun da faydaları MUAZZAMDIR!

AHMET ÇAKAR: SARILAR DOĞRU, İKİSİ DE KIRMIZI OLMAZ

Fenerbahçe doludizgin devam ediyor. Maça baktığımızda da rahatlıkla hak ettiler diyebiliriz. Bir an olsun oyunun kontrolünü Alanyaspor'a bırakmadılar. Fazla bir pozisyon üretmedikleri devre biterken kalite ortaya çıktı. Dzeko ceza sahası içinde mükemmel bir pas verdi. İrfan Can da vurur gibi yapıp, yana çekip skoru getirdi.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a attığı golde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..." - Resim : 6

Takım savunmasına baktığımızda Fenerbahçe çok iyi. Livakovic fazla iş düşmemesine rağmen güven veriyor. Szymanski müthiş iyi niyetiyle her yerde. Sonuçta Fenerbahçe problemsiz yoluna devam ediyor.

"DOĞRU KARAR VERİLDİ"

Fenerbahçe'nin golünde VAR kontrolü uzun sürdü. Sebebi Dzeko'nun ayağı. Tadic'in ofsayt olmadığı belli ama Dzeko'nun durumu flu idi. Bu nedenle inceleme uzadı. Ama doğru karar verildi. Dzeko'ya ve İrfan Can'a verdiği sarı kartlar doğru. İkisi de kırmızı olmaz.

Fenerbahçe'nin Alanyaspor'a attığı golde ofsayt var mı? "Günahları boynuna..." - Resim : 7

Fenerbahçe
"İkinci baharını Beşiktaş'ta yaşayacak" Üst üste 12.galibiyet Türkiye altın madalya kazandı "Bu fikstürü anlamış değilim"