Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon! Oosterwolde'ye yapılan hareket kırmızı mı?

Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin 1 puanla döndüğü Adana deplasmanında müsabakaya damga vuran pozisyon Oosterwolde ile Adana Demirsporlu futbolcular arasında yaşandı. Sarı-lacivertli taraftarlar kırmızı kart çıkmamasına isyan ederken, eski hakemler pozisyonu yorumladı.

Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon! Oosterwolde'ye yapılan hareket kırmızı mı?

Süper Lig'de milli araya Adana Demirspor beraberliği ile giren Fenerbahçe, Galatasaray'dan liderliği devraldı. Sarı-lacivertliler Adana temsilcisiyle deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve puanını 31 yaptı.

Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon! Oosterwolde'ye yapılan hareket kırmızı mı? - Resim : 1

Golsüz sonuçlanan karşılaşmaya damga vuran pozisyonda ise Oosterwolde ile Belhanda arasında yaşanan tartışmaya Rodrigues ve Ndiaye de dahil oldu ve ortalık karıştı. Fenerbahçeli yıldız rakiplerinin müdahalesiyle yerde kalırken, kırmızı kart beklentisi ise boşa çıktı.

Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon! Oosterwolde'ye yapılan hareket kırmızı mı? - Resim : 2

Halil Umut Meler; Oosterwolde ile Belhanda'ya sarı kart verdi. Rodrigues ve Ndiaye'ye ise kart çıkmadı. Eski hakemler bu pozisyonu yorumladı.

Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon! Oosterwolde'ye yapılan hareket kırmızı mı? - Resim : 3

ERMAN TOROĞLU: DEMEK Kİ VAR UYARMADI

Halil Umut Meler zor bir maçtan geldi, dün de kötü bir yönetim göstermedi. Kavga anında bir-iki kırmızı çıkar mıydı? Belki çıkardı. Demek ki VAR'dan da bir şey gelmedi. İki sarı kartla işi geçiştirdi. Dostça başladı, dostça bitti. Şu da var Galatasaray'ın mağlubiyetinden sonra İsmail Kartal da beraberliğe razı olmuştur. Çünkü Adana zor bir deplasman.

Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon! Oosterwolde'ye yapılan hareket kırmızı mı? - Resim : 4

AHMET ÇAKAR: RODRIGUES KIRMIZI KART GÖRMELİYDİ

Hakem Halil Umut Meler, havaya girmiş. Futbolcuyu rencide edici hareketler içinde. Risk almayıp forvet aleyhine faulleri verebiliyor. Bunun adı eyyamcılıktır. En büyük eyyamı ise ikinci yarıda yaşanan arbedede Rodrigues ve Ndiaye'nin Oosterwolde'yi boğazından tutup yere yatırmasına hiçbir kart vermeyişidir. Bence Rodrigues kırmızı kart görmeliydi. Üstelik VAR müdahalesi de olmadı.

Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon! Oosterwolde'ye yapılan hareket kırmızı mı? - Resim : 5

(Görüntü: beIN Sports)

BÜLENT YILDIRIM: KIRMIZI ÇIKMAMASI KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL

Belhanda ve Oosterwolde'nin yaptıkları futbol içinde. Karşılıklı sportmenliğe aykırı hareketten gördükleri sarı kart tamam. Rodrigues'in Oosterwolde'nin boğazına çöktüğünü görüyoruz. Arkadan geldi Badou. Dizi koydu. Badou da onla beraber... Burası futbol değil. Burası sokak değil. Bu artık kavga. Bundan sonrası futbol değil. Buradan kırmızı kart çıkmaması kabul edilebilir değil.

Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon! Oosterwolde'ye yapılan hareket kırmızı mı? - Resim : 6
(Görüntü: beIN Sports)

BAHATTİN DURAN: İNANILMAZ

Bu ayıp. Fenerbahçeli oyuncuyu boğazından tutup yere yatırdılar. İnanamıyorum bunun kırmızı kartsız geçilmesine.

Fenerbahçelileri çıldırtan pozisyon! Oosterwolde'ye yapılan hareket kırmızı mı? - Resim : 7

(Görüntü: beIN Sports)

Fenerbahçe
Süper Lig 12. hafta maç sonuçları - Süper Lig son puan durumu F.Bahçe Adana'da kayıp 'Ghezzal çok ağladı' Beşikaş'ta Çalımbay dönemi galibiyetle başladı