Fenerbahçeli Samet Akaydın secdeye giden Trezeguet'ye mi tükürdü? Trabzonspor'dan zehir zemberek açıklama

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan derbi maça dair sosyal medyaya düşen bir görüntü olay yarattı. Bordo-mavili takımın golünü atan Trezeguet, sevincini secdeye giderek yaşadı. O esnada Fenerbahçeli Samet Akaydın'ın tükürdüğü ortaya çıktı. Deneyimli savunmacı Trezeguet'ye tükürmediğini açıklarken, Trabzonspor ise çok sert bir paylaşım yaptı.

Fenerbahçeli Samet Akaydın secdeye giden Trezeguet'ye mi tükürdü? Trabzonspor'dan zehir zemberek açıklama

Süper Lig'in 34. haftasında oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisini, sarı-lacivertli ekip 3-1 kazanarak zirve yarışını sürdürdü.

Bordo-mavili takımın golünü atan Trezeguet, secdeye giderek klasikleşen gol sevincini yaptı.
O anlara dair sosyal medyaya düşen bir görüntü ortalığı karıştı. Fenerbahçeli Samet Akaydın'in Trezeguet'nin secdeye gittiği anlarda ona doğru tükürmesine sert tepkiler geldi.

Fenerbahçeli Samet Akaydın secdeye giden Trezeguet'ye mi tükürdü? Trabzonspor'dan zehir zemberek açıklama - Resim : 1

Samet, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Trezeguet'ye tükürmediğini, sporcu alışkanlığı olarak tükürdüğünü ve konunun çarpıtıldığını açıkladı.

Trabzonspor ise zehir zemberek bir açıklama yaparak hem Fenerbahçe'yi hem de Türkiye Futbol Federasyonu'nun göreve çağırdı.

Samet Akaydın, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı: Sosyal medyada tamamen sporcu alışkanlığının bir parçası olan hareketimin görüntü açısı üzerinden manipüle edilerek ortaya ahlaksız iddialar atılmasını kınıyorum.

Fenerbahçeli Samet Akaydın secdeye giden Trezeguet'ye mi tükürdü? Trabzonspor'dan zehir zemberek açıklama - Resim : 2

TRABZONSPOR'DAN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA!
Trabzonspor, Samet Akaydın'ın hareketi sonrası çarpıcı bir açıklama yaptı. Fenerbahçe ve TFF'yi harekete geçmeye çağıran bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama şöyle:

BU BİR REZİLLİKTİR, İĞRENÇLİKTİR!

Fenerbahçe ile 18 Mayıs 2023 tarihinde oynadığımız karşılaşmada futbolcumuz Mahmoud Trezeguet'ye yapılan insanlık dışı hareketi şiddetle kınıyoruz.

Trezeguet'nin gol sevinci sonrasında secdeye giderken Fenerbahçeli futbolcu Samet Akaydın'ın 'dönerek' oyuncumuzun üzerine doğru tükürmesi rezilliktir ve iğrençliktir!

Samet Akaydın'a tüm futbol paydaşlarının tepki koymasını, başta Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu'ndan da ivedilikle gereğinin yapılmasını bekliyoruz.


Sporun, dostluk, sevgi ve saygı temelinde yeniden inşa edilmesi için tüm spor camiasını bir araya gelmeye, bu tür saldırganlık ve insanlık dışı hareketleri reddetmeye ve futbolun gerçek değerlerini korumaya çağırıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur

Fenerbahçeli Samet Akaydın secdeye giden Trezeguet'ye mi tükürdü? Trabzonspor'dan zehir zemberek açıklama - Resim : 3

Fenerbahçe Trabzonspor
Çağlar Söyüncü Atletico Madrid'de VakıfBank - Eczacıbaşı maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Ali Sami Yen'in doğum gününü kutladı Batshuayi Fenerbahçe'de kalacak mı?