Fenerbahçeli Miguel Crespo Sporting yolcusu

Fenerbahçe, devre arasında Rayo Vallecano'ya kiraladığı Miguel Crespo'yu Portekiz liginde bu sezon şampiyon olan Sporting'e satmaya hazırlanıyor. Portekiz ekibi, sarı-lacivertli ekibin kapısını çalacak.

Fenerbahçeli Miguel Crespo Sporting yolcusu

Fenerbahçe'nin 2023-24 sezonunun ara transfer döneminde Rayo Vallecano'ya satın alma opsiyonuyla kiraladığı Miguel Crespo'da belirsizlik sürüyor.

Fenerbahçeli Miguel Crespo Sporting yolcusu - Resim : 1

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde Rayo Vallecano'nun Miguel Crespo ile devam etmek istediği ancak oyuncunun yüksek maaşının transfere engel olduğu belirtilmişti.

Fenerbahçeli Miguel Crespo Sporting yolcusu - Resim : 2

Fenerbahçe ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Crespo için Portekiz basınından sürpriz bir haber geçildi.

Fenerbahçeli Miguel Crespo Sporting yolcusu - Resim : 3

Portekiz liginde bu sezon şampiyon olan Sporting'in Miguel Crespo'yu istediği öne sürüldü. Portekizli orta saha oyuncusunun, teknik direktör Ruben Amorim'in listesinde olduğu vurgulandı.

Fenerbahçeli Miguel Crespo Sporting yolcusu - Resim : 4

Miguel Crespo'nun daha önce de Sporting tarafından izlendiği ancak Fenerbahçe'nin yaklaşık 20 milyon euroluk talebi sebebiyle transferin gerçekleşmediği hatırlatıldı.

Fenerbahçeli Miguel Crespo Sporting yolcusu - Resim : 5

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezonun ikinci yarısında Rayo Vallecano ile LaLiga'da 15 maça çıktı.

Fenerbahçeli Miguel Crespo Sporting yolcusu - Resim : 6

Sarı-Lacivertliler, Miguel Crespo'yu 2021-22 sezonu başında Estoril'den 1.5 milyon euro karşılığında renklerine bağlamıştı.

Fenerbahçe
Şampiyonluğun mimarı Ayoub El Kaabi Trabzon'dan 1461 Trabzon FK'ye taraftar desteği Devler Ligi'nin en iyisi Real Madrid F.Bahçe'nin en hırçınları İsmail ve Osayi