Fenerbahçeli futbolculardan Emre Mor'a büyük jest! Köpeğini kaybetmişti...

Fenerbahçeli futbolcular, takım arkadaşları Emre Mor’a idman öncesinde sürpriz yaptı. Geçtiğimiz günlerde köpeğini kaybeden Emre Mor’a takım arkadaşları labrador cinsi yavru köpek hediye etti. Arkadaşlarının sürprizinden dolayı çok mutlu olan Emre Mor, duygulu anlar yaşadı.

Fenerbahçeli futbolculardan Emre Mor'a büyük jest! Köpeğini kaybetmişti...

Fenerbahçe, Süper Lig'in 21. haftasında 29 Ocak Pazar günü sahasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

İdman öncesi Fenerbahçeli futbolculardan takım arkadaşları Emre Mor'a büyük bir jest geldi. Geçtiğimiz günlerde köpeğini kaybeden Emre Mor'a labrador cinsi yavru köpek hediye edildi.

Fenerbahçeli futbolculardan Emre Mor'a büyük jest! Köpeğini kaybetmişti... - Resim : 1

Emre Mor duygu dolu anlar yaşadı.

Fenerbahçeli futbolculardan Emre Mor'a büyük jest! Köpeğini kaybetmişti... - Resim : 2

(Emre Mor ve hayatını kaybeden köpeği)

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk yarım saati basına açık gerçekleştirildi.

İdman öncesinde teknik ekip ve oyuncular saha kenarındaki alanda kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Isınma ve koşu çalışmasıyla başlayan antrenman istasyon çalışmasıyla sürdü. İdmanın basına kapalı bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildiği belirtildi.

Fenerbahçeli futbolculardan Emre Mor'a büyük jest! Köpeğini kaybetmişti... - Resim : 3

Sakatlıkları bulunan Joshua King, Bright Osayi-Samuel ve Joao Pedro günü tedavi programları ile geçirdi.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla Kasımpaşa müsabakasının hazırlıklarına devam edecek.

Kaynak: AA

Alperen Şengün yine triple-double yaptı Barça tek golle yarı finale yürüdü VAR uygulaması ile en çok puan toplayan takım Trabzonspor Fenerbahçe'ye şok: Bruma yüzyılın en kötü transferiydi