Fenerbahçe'den Sivasspor'a! Burak Kapacak imzayı attı

Fenerbahçe, Burak Kapacak'ı Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'a kiraladı. Kapacak kendisini Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Fenerbahçe'den Sivasspor'a! Burak Kapacak imzayı attı

Sivasspor, Fenerbahçe'nin sağ kanat oyuncusu Burak Kapacak’ın 2023-24 sezonunun sonuna kadar kiralık transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.

Sivas'a gelen Burak, Sivasspor Başkan Vekili Bahattin Eken'in katıldığı imza töreninde kendisini 1 yıllığına kırmızı beyazlı kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

FENERBAHÇE DE AÇIKLADI

Bu arada Fenerbahçe de, Burak Kapacak'ın Sivasspor'a transferini resmi internet sitesinden duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen Profesyonel Futbol Takımımızda oyuncularımızdan Burak Kapacak bir sezonluğuna EMS Yapı Sivasspor’a kiralanmıştır. Oyuncumuza başarılı bir sezon diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

BURAK KAPACAK KİMDİR?

8 Aralık 1999'da Bursa'da dünyaya gelen Burak Kapacak, futbola Bursaspor alt yapısında başladı. Bursaspor'un tüm alt yapı takımlarında görev yapan Burak daha sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Burak geçtiğimiz sezon ise Fatih Karagümrük'te forma giydi.

Fenerbahçe
Rashica'dan transfer sözleri! G.Saray ve Beşiktaş... Vargas A Milli Takım'da oynayabilecek mi? Yeni karar alındı Güreşte dünyanın en iyileri Belgrad'da belli olacak F1'de sıradaki durak Singapur