Fenerbahçe'den Sergen Yalçın'a veto! Yıllar önce söylediği sözler...

Fenerbahçe'nin teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın veto yediği ifade ediliyor. Ali Koç ve yönetimin, Yalçın'ın yıllar önce sarı-lacivertli takımla ilgili söylediği sözlerden rahatsız olduğu, bu sebeple başarılı hocayla çalışmayı düşünmediği iddia edildi.

Fenerbahçe'den Sergen Yalçın'a veto! Yıllar önce söylediği sözler...

Fenerbahçe'de yönetimin teknik direktör listesindeki adaylardan biri olan Sergen Yalçın veto edildiğini öğrenildi.

ALANYA'YI ÇALIŞTIRKEN SÖYLEDİKLERİ VETO SEBEBİ OLDU

Tecrübeli hoca 2019 yılında Alanyaspor'un başındayken Fenerbahçe'yi 1-0 yendikleri maçın ardından, "Onlar küme düşüyor, biz lig 5.'liğine oynuyoruz" demişti.

Fenerbahçe'den Sergen Yalçın'a veto! Yıllar önce söylediği sözler... - Resim : 1

Takvim'de yer alan habere göre, yönetimden bazı isimlerin bu sözler nedeniyle Yalçın hakkında olumsuz görüş bildirdi ve bu nedenle başarılı teknik adam listeden çıkarıldı.

'FENER İSTERSE GÖRÜŞÜRÜZ' DEMİŞTİ

Sergen Yalçın, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'den kimse beni aramadı. Teklif gelmesi durumunda, oturur konuşuruz." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den Sergen Yalçın'a veto! Yıllar önce söylediği sözler... - Resim : 2
Beşiktaş'ı 2020-2021 sezonunda şampiyonluğa taşıyan Sergen Yalçın, Aralık 2021'de siyah-beyazlılardan ayrılmasının ardından bir kulüpte görev almadı.

Fenerbahçe'den Sergen Yalçın'a veto! Yıllar önce söylediği sözler... - Resim : 3

Fenerbahçe Beşiktaş JK
Sacha Boey'den kötü haber! Fransa kadrosundan çıkarıldı Çağlar Söyüncü kadrodan çıkarıldı Türkiye Hollanda voleybol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Bellingham Real Madrid'e imza attı!