Fenerbahçe'den Krunic'i ikna görevi Dzeko'ya! 3 kez aradı...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir görüşme halinde olduğu Rade Krunic için Edin Dzeko devreye girdi. Bosnalı yıldızın 3 kez telefonla görüştüğü ve milli takımdan arkadaşı olan oyuncuyu Kanarya'ya davet ettiği ifade ediliyor.

Fenerbahçe'den Krunic'i ikna görevi Dzeko'ya! 3 kez aradı...

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu için Edin Dzeko'nun devreye girdiği öne sürüldü.

Fenerbahçe'den Krunic'i ikna görevi Dzeko'ya! 3 kez aradı... - Resim : 1

İKNA GÖREVİ EDIN DZEKO'DA

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Edin Dzeko, Rade Krunic'i ikna turlarına başladı. Deneyimli golcünün vatandaşına 3 kez telefon açtığı ve Fenerbahçe'den bahsettiği iddia edildi.

Fenerbahçe'den Krunic'i ikna görevi Dzeko'ya! 3 kez aradı... - Resim : 2

FENERBAHÇE'DEN 4.5 MİLYON EURO

Sarı-lacivertliler, Milan'ın 10 milyon euro'luk bonservis talebini 6-7 milyon euro seviyelerine çekmeye çalışırken, oyuncuya da yıllığı 1.5 milyon euro'dan 3 senelik sözleşme teklif etti.

Rade Krunic'in Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı kaydedilirken, oyuncunun kulüplerin anlaşmasını beklediği vurgulandı.

Fenerbahçe'den Krunic'i ikna görevi Dzeko'ya! 3 kez aradı... - Resim : 3

Geçtiğimiz sezon Milan ile tüm kulvarlarda 34 maça çıkan Rade Krunic 1 gol, 1 asistlik istatistik yakalamıştı.

Fenerbahçe
Talisca'dan Şenol Güneş'e transfer yanıtı! Olimpija Ljubljana Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray, Tete'yle anlaştı! Fenerbahçe'den Tete açıklaması!