Fenerbahçe'den Cengiz Ünder harekatı! Marsilya ile ilk temas kuruldu

Süper Lig'e şampiyonluk parolasıyla başlayan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Sarı-lacivertliler, milli yıldız Cengiz Ünder'in peşinde. Kanarya, Ünder için kulübü Marsilya ile temas kurdu.

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder harekatı! Marsilya ile ilk temas kuruldu

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'nin hedefinde Cengiz Ünder var.

Yaz transfer döneminde flaş isimleri kadrosuna katan sarı-lacivertliler, milli oyuncu için harekete geçti. Marsilya ile ilk teması kuran yönetim, kısa süre içinde resmi teklifini iletecek.

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder harekatı! Marsilya ile ilk temas kuruldu - Resim : 1

Sarı-lacivertli takımın teklifi Cengiz Ünder'e soruldu. Ayhan Şensoy'a konuşan milli yıldız, "Bazı teklifler var. Görüşmeleri menajerim yürütüyor. Şu anda yeni sezona hazırlanıyoruz. Bir şey söylemem doğru olmaz." ifadelerini kullandı.

İSMAİL KARTAL İSTİYOR

26 yaşındaki Cengiz Ünder çok yönlü bir isim. Futbolcu sağ kanat olmasının yanı sıra sol kanat ve on numara olarak görev alabiliyor.

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder harekatı! Marsilya ile ilk temas kuruldu - Resim : 2

Teknik direktör İsmail Kartal'ın futbolcunun bu çok yönlülüğünden faydalanmak istediği gelen bilgiler arasında.

Konferans Ligi 2. ön eleme turunda oynanacak Fenerbahçe-Zimbru maçı öncesi konuşan İsmail Kartal, Cengiz Ünder transferine dair, "Sadece Cengiz'den gitmeyelim. Cengiz gibi Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden birkaç oyuncuyla görüşmelerimiz devam diyor. Spekülasyon olmasın. Hızlı bir şekilde birkaç oyuncuyla ilgili başkanımız çalışmalarını sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezon Marsilya formasıyla 46 maçta süre alan Cengiz Ünder, 5 gol ve 6 asist kaydetti.

Fenerbahçe'den Cengiz Ünder harekatı! Marsilya ile ilk temas kuruldu - Resim : 3

Fenerbahçe şimdiye kadar; Edin Dzeko, Ryan Kent, Alexander Djiku, Rodrigo Becao, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz'ı kadrosuna katmıştı.

Fenerbahçe
Ali Palabıyık hakemliği bıraktı UEFA böyle duyurdu! "G.Saray'ın yeni yıldızı" F.Bahçe Avrupa'da 255. sınavda Gaziantep FK'nin yeni sezon formaları tanıtıldı