Ozan Tufan resmen açıkladı! Yönünü İtalya'ya döndü

Sezon başında Fenerbahçe'den İngiliz ekibi Hull City'e transfer olan Ozan Tufan'a İtalya'dan talip çıktı. Hull City'den Ozan Tufan transferine dair resmi açıklama geldi. Oyuncu rotasını Serie A'ya kırmaya hazırlanıyor.

Ozan Tufan resmen açıkladı!  Yönünü İtalya'ya döndü
Fenerbahçe'den ayrılıp Hull City'e geçen Ozan Tufan şimdi İtalya'ya gitmeye hazırlanıyor

Genç yıldız Ozan Tufan'ın Hull City serüveni kısa süreceğe benziyor. Sezon başında Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer olan oyuncu, İtalya'nın yolunu tutmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'de inişli çıkışlı bir grafik çizen Ozan Tufan, 2022-23 sezonu başında 3 milyon euro karşılığında Hull City'ye transfer olmuştu. Tufan'a Avrupa'dan sürpriz talipler çıkmıştı.

Tufan'ın en ciddi talibi Salernitana oldu. Serie A ekibinin bir süredir dirsek temasında olduğu milli futbolcu için ara transfer döneminde Hull City'nin kapısını çalacağı öğrenildi.

Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, Ozan Tufan transferine dair "Görüşme talepleri oluyor ve bunları mutlulukla karşılıyoruz" dedi.

Hull City ile bu sezon Championship'te 19 maça çıkan Ozan Tufan, karşılaşmalarda 3 gol buldu. 27 yaşındaki futbolcunun takımıyla 2,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Kara Kartal Caner Erkin'le görüşmelere başladı Horozlar yarı finalde Cristiano Ronaldo'nun büyük üzüntüsü Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fas'a tebrik