Fenerbahçe'den ayrılan Altay Bayındır Manchester United'a imza attı

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Milli kaleci Altay Bayındır, Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer oldu. İngiliz ekibi, deneyimli eldivenle 4 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Sarı-lacivertliler Altay için yaptığı veda paylaşımında transferin mali detaylarını da duyurdu.

Fenerbahçe'den ayrılan Altay Bayındır Manchester United'a imza attı

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe'de kötü bir dönem yaşayan ve adeta istenmeyen adam ilan edilen Altay Bayındır, İngiliz devi Manchester United'a imza attı.

Kırmızı Şeytanlar, milli kaleci ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladı.
 Fenerbahçe'den ayrılan Altay Bayındır Manchester United'a imza attı - Resim : 1

Fenerbahçe, kaleci Altay Bayındır'ın Manchester United'a transfer olduğunu duyururken, transferin mali detaylarını da açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, milli kalecimiz Altay Bayındır'ın transferi konusunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile 5 milyon euro bonservis, sonraki satıştan yüzde 20 pay, satış bedelinin 10 milyon euro'yu geçmesi halinde ayrıca 1 milyon euro pay olacak şekilde anlaşma sağlamıştır.

2019 yılında kadromuza katılan Altay Bayındır, kısa sürede gösterdiği başarılı performansla hem takımımızın hem de taraftarlarımızın vazgeçilmezi oldu. Fenerbahçemize bağlılığı ve aidiyeti ile takımımızda kaptanlık sorumluluğunu genç yaşta üstlenen Altay Bayındır, milli takımın da önemli isimlerinden biri olmayı başardı. Bugüne kadar verdiğin tüm emekler için Altay Bayındır’a teşekkür ediyor, kariyerinin yeni döneminde sonsuz başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe
Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? G.Saray yeniden lige dönüyor! Rakip G.Antep F1'de heyecan İtalya'ya taşınıyor Dursun Özbek'ten kura yorumu! "Hayal ettiğim grup"