Fenerbahçe'de kimler ayrılacak? 7 yıldızın gözü İsmail Kartal'da

Yeni sezonda şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe; Ryan Kent, Edin Dzeko ve Umut Nayir'i kadrosuna kattı. Transferlere devam edecek olan Kanarya bir yandan da bazı yıldızlarıyla yollarını ayıracak. 7 ismin geleceği İsmail Kartal'a bağlı.

Fenerbahçe'de kimler ayrılacak? 7 yıldızın gözü İsmail Kartal'da

Edin Dzeko ve Ryan Kent'in ardından Alexander Djiku'yu renklerine bağlayan Fenerbahçe'de yabancı futbolcu sayısı 16'ya yükselirken, haftalardır konuşulan yabancı kaleci transferi de gerçekleşirse bu sayı 17'ye yükselecek.

Fenerbahçe'de kimler ayrılacak? 7 yıldızın gözü İsmail Kartal'da - Resim : 1

3 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILACAK

Süper Lig'de en fazla 14 yabancıya izin verildiği için sarı-lacivertliler 3 futbolcu ile yollarını ayırmak zorunda olacak.

Hürriyet'in haberine göre, mevcut yabancılar içinde ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tek isim olan Mbawana Samatta'ya transfer görüşmesi için izin verilirken, bu oyuncunun yine Belçika Ligi'ne kiralık gitmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de kimler ayrılacak? 7 yıldızın gözü İsmail Kartal'da - Resim : 2

Union Berlin'e imza atması an meselesi olan Attila Szalai'nin yanı sıra İtalyan kulüplerinin listesindeki Joao Pedro'nun da ayrılma ihtimal yüksek görülüyor.

Fenerbahçe'de kimler ayrılacak? 7 yıldızın gözü İsmail Kartal'da - Resim : 3

GÖZLER İSMAİL KARTAL'DA

Suudi Arabistan'da Al Hilal'in başına geçen eski teknik direktör Jorge Jesus'un istediği Diego Rossi ve Willian Arao da ayrılmaya aday isimler arasında yer alıyor.

Fenerbahçe'de kimler ayrılacak? 7 yıldızın gözü İsmail Kartal'da - Resim : 4

Performansları tartışma konusu olan Gustavo Henrique ve Joshua King'in takımda kalıp kalmayacakları ise teknik direktör İsmail Kartal'ın kamp sonrasında vereceği raporla netleşecek.

Fenerbahçe
Galatasaray'da Angelino sesleri! Angelino kimdir? Fenerbahçe Beko yeni transferi Yam Madar kimdir? Süper Lig'in yeni adı belli oldu! Beşiktaş'tan Lyanco'ya 5 milyon euro! Sakatlık geçmişi...