Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda sözleşmeyi imzaladı

Fenerbahçe'de haftalardır süren Jose Mourinho bilmecesi sona erdi. Portekizli teknik adam, dün yapılan KAP bildirimiyle birlikte resmen sarı-lacivertli takımın yeni hocası oldu. Mourinho, bugün Ülker Stadyumu'nda taraftarların önünde sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda sözleşmeyi imzaladı
  • Fenerbahçe'de haftalardır süren Jose Mourinho bilmecesi sona erdi.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda sözleşmeyi imzaladı - Resim : 1

  • Portekizli teknik adam, dün yapılan KAP bildirimiyle birlikte resmen sarı-lacivertli takımın yeni hocası oldu.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda sözleşmeyi imzaladı - Resim : 2

  • Ali Koç ve Mourinho, Şampiyonlar Ligi finalinin ardından özel uçakla İstanbul'a indi.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda sözleşmeyi imzaladı - Resim : 4

  • Mourinho, bugün Ülker Stadyumu'nda taraftarların önünde sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda sözleşmeyi imzaladı - Resim : 6

"TARİHİN İLK 5 HOCASINDAN BİRİ"

  • Ali Koç: Büyük Fenerbahçe ailesi! Kurulduğumuzdan bu yana 100 yılın üzerinde maçlarımızı oynadığımız mabedimize hoş geldiniz. Milyonlarca taraftarımızı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün, kulübümüz adına çok kıymetli ve tarihi bir adım atıyoruz. İnşallah Allah sonunu hayırlı getirir. Teknik direktörümüz Mourinho'ya, dünyayı sarsan büyüklüğe ve bu tarifsiz sevgiye hoş geldiniz diyorum. Kendisi tartışmasız yaşayan, hayatta olmayan hocalar arasında dünya tarihinin ilk 5 hocasından biridir ve şu anda karşınızda Fenerbahçe'nin şampiyonlukları için bizi tercih etmiştir. Dünyada dünyanın en büyük takımlarında, 4 kez en iyi hoca unvanı kazanmış, 27 kupa kazanmış ve dünyada tek üç UEFA kupasını birden kazanmış, sadece başarılı olmuş değil aynı zamanda bir dünya markası bir hocadır Mourinho. Fenerbahçe'yi nereye getirmek istediğimizin müjdesidir bu. Başka takımlardaki "winner hoca" konumunu bize gösterecektir. Sadece dün gece, Şampiyonlar Ligi finalinde, devre arası ve maç sonu yaptığı yorumlarla ve kendisine sorulan sorulara yanıt vermesiyle birlikte daha gelmeden memleketimizin olağanüstü bir tanıtımını yapmıştır. Fenerbahçe'nin verdiği mücadeleyi anlatabilecek etkisini yansıtacaktır. Futbolda önemli profiller, bazen saatlerce anlatmak isteyeceğiniz şeyi tek sözüyle duyurur. Mourinho da dünyada o isimler arasından en önemlilerindendir. Çok kuvvetli bir kadromuz var ve hepsini olağanüstü bir teklif gelmediği sürece muhafaza edeceğiz, üstüne yapacağımız eklemelerle birlikte önümüzdeki sezon şampiyon olacağız ve daha sonrasında yaşayacağımız şeyleri müjdeleyecek. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda sözleşmeyi imzaladı - Resim : 7

"SİZİN HAYALLERİNİZ BENİM HAYALLERİMDİR"

  • Jose Mourinho: Öncelikle sevginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığım his çok güzel, adımın Fenerbahçe ile anıldığı günden bu yana sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam, elde ettiği zaferden sonra sevgi görür ama sizden öncesinde hissediyorum. Bu büyük bir sorumluluk ve size söz veriyorum, ben de sizin ailenize bağlı olacağım. Bu forma benim derime işleyecek. Futbol bizler için bir tutkudur ve öyle zannediyorum ki, bu tutkuyu en iyi hissedeceğimiz yerdeyim. Sayın başkanı tanıdığım günden bu yana, sizler için burada olmayı çok istedim. Sizler çok büyük bir taraftar grubusunuz. Bunu tüm kalbimle söylüyorum ki, burada olmayı gerçekten çok istiyordum. Türk futbolunu geliştirmek için burada çalışmak istiyorum. Ancak asıl önemli şey Fenerbahçe'dir. Son olarak sözlerimi şu şekilde bitireyim. İmza atacağım andan itibaren, sizin hayalleriniz benim hayallerimdir. 

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda sözleşmeyi imzaladı - Resim : 8

TARAFTARLA BİRLİKTE İMZA

  • Ali Koç, imza törenine başlamadan önce, "İmzanın gönül işi olmasını istiyorum. 4 tribünden de birer taraftarımız gelsin, hocamızla birlikte aynı anda imzayı atalım. Mümkünse 2 kadın, 2 erkek olsun." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de Jose Mourinho, Ülker Stadyumu'nda sözleşmeyi imzaladı - Resim : 9

Ampute Milli Takımı, İsrail'i mağlup etti Taraftara olay yanıt İsrail'in Gazze'de yarattığı enkaz, afet bölgesi ilan edildi Doğan ve Ahmetcan Ümit Milli Takım'a gönderildi