Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü: Önümüzde başka bir maç var, kafamızı kaldırmamız gerekiyor

Süper Lig'in 27'nci haftasında Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın mücadelesinde siyah-beyazlı takım galibiyet ile ayrıldı. İkilinin karşılaşmasının ardından Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Joao de Deus açıklama yaptı. Valencia'nın kaçırdığı penaltının maçın kırılma noktası olduğunu söyleyen Portekizli çalıştırıcı, " Takım konstrasyonunu kaybetti ve rakibimiz her geldiği pozisyonda gol buldu. Önümüzde başka bir maç var. Kafamızı kaldırmamız gerekiyor." dedi.

Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü: Önümüzde başka bir maç var, kafamızı kaldırmamız gerekiyor

Süper Lig'in 27'inci haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlıların galibiyetinin ardından Fenerbahçe Yardımcı Antrenörü Joao de Deus açıklama yaptı.

Ev sahibi takım 41. dakikada Arda Güler'in yere düşmesiyle penaltı kazanmasıyla Enner Valencia, penaltı vuruşunu gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirmişti. Valencia'nın kaçırdığı penaltının maçın kırılma noktası olduğunu söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Bana göre maçı değiştiren kilit an kaçan penaltıydı. Takım konstrasyonunu kaybetti ve rakibimiz her geldiği pozisyonda gol buldu. İkinci yarıda kötü bir performans sergiledik. Futbol bu sorumluluğu üstlenmek gerekiyor. Perşembe günü önümüzde başka bir maç var. Kafamızı kaldırmamız gerekiyor." dedi.

Beşiktaş karşından ikinci yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirten Joao de Deus, "Futbol bu. Maç içinde bir gelişme takımı olumsuz etkiliyor ve konsantrasyon kaybına neden oluyor. Şu anda bir açıklama bulmak anlamsız çünkü problemlerimizin neler olduğunu biliyoruz. İkinci yarıda işler istediğimiz gibi gitmedi. Yapmamız gereken şey ayağa kalmak." ifadelerinde bulundu.

Joao de Deus, sözlerini "Çalışmamız gerekiyor. Bizler de takıma bu süreçte motivasyonu sağlayıp oynayacağımız maçlara kazanmamız gerekiyor." ifadeleriyle tamamladı.

Şenol Güneş "Oyunun başrolünde Beşiktaş vardı" Sarı-kırmızılılardan Lale Orta'ya: İstifa et! Fazıl Say'dan Ali Koç'a "Hemen gidiyorsun" Fenerbahçeli taraftar Beşiktaşlı oyuncuları alkışladı