Fenerbahçe, Twente Maçına Hazır

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Twente ile oynayacağı maça hazır. Hazırlıklar tamamlandı ve takım Almanya'ya uçacak.

Fenerbahçe, Twente Maçına Hazır

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında yarın deplasmanda Hollanda temsilcisi Twente ile gerçekleştireceği maça hazırlıklarını tamamladı. Takım, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde yoğun bir antrenman süreci yürüttü.

Antrenman Detayları

Günün ilk bölümünde basına açık olarak gerçekleştirilen idmanın ilk 15 dakikasında futbolcular ısınma ve pas çalışmaları yaptı. İdmanın kapalı bölümünde ise Twente karşılaşması için taktiksel hazırlıklar üzerinde duruldu.

Sakat Oyuncular: Antrenmana, sakatlıkları nedeniyle Çağlar Söyüncü ve İrfan Can Eğribayat katılamadı.

Yola Çıkma Hazırlıkları

Twente ile oynayacakları karşılaşma için tüm hazırlarını tamamlayan sarı-lacivertli ekip, öğleden sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Almanya'nın Münster Havalimanı'na uçacak. Takım daha sonra otobüsle konaklayacağı otele geçecek.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Hollanda ekibi Twente ile oynayacağı maçın...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 2. haftasında Hollanda ekibi Twente ile oynayacağı maçın hazırlıklarını teknik direktör Jose Mourinho yönetiminde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanla tamamladı.

Kaynak: AA

Galatasaray'dan sert açıklama Galatasaray'dan Osimhen açıklaması Ancelotti, Arda Güler'i çıldırttı Ümit Davala'nın babası son yolculuğuna uğurlandı