Fenerbahçe transfer haberleri: Rick Karsdrop kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'de Rick Karsdrop ismi gündemde. Fenerbahçe transfer haberlerine göre sağ bek olan futbolcuyu takıma katmak için girişimler başlatıldı. Haber sonrasında Rick Karsdrop kimdir, kaç yaşında, nereli araştırılıyor.

Fenerbahçe transfer haberleri: Rick Karsdrop kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?

Edin Dzeko'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, yeni sezonda Hollandalı Rick Karsdrop'u da transfer etmek istiyor. Son dakika Fenerbahçe transfer haberinde ismi geçen Rick Karsdrop, sarı lacivertli taraftarlar tarafından araştırılıyor. İşte futbolcuya dair merak edilenler...

RICK KARSDROP KİMDİR?

Rick Karsdorp, 11 Şubat 1995 tarihinde Schoonhoven şehrinde doğmuştur. 1,84 m boyunda olan futbolcu, profesyonel kariyerine 2014 yılında Feyenoord takımında başladı. Daha sonra sırasıyla Roma ve Feyenoord takımlarında forma giydi.

Hollandalı futbolcu, sağ bek mevkiinde oynuyor ve sağ ayağını kullanıyor.

Roma futbol takımında oynamaktadır. Roma takımına 1 Temmuz 2017 tarihinde katılmıştır. Rick Karsdorp'nin Roma ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde bitmektedir.

Futbolcunun güncel piyasa değeri 7 milyon €.

Fenerbahçe kimdir
Icardi 25 milyon dolar'lık teklifi reddetti Avcı için flaş F.Bahçe iddiası! Dzeko'yu aradı ve... Başakşehir ile Lucas Biglia'nın yolları ayrıldı Sergen Yalçın kararını verdi! Neftçi Bakü'ye gidecek mi?