Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Galatasaray iddiası! "Puan kaybedecekler ve biz şampiyon olacağız"

Fenerbahçe'nin deneyimli hocası Jorge Jesus, son haftalarda geriden gelerek kazandıkları maçlara dikkat çekti ve şampiyonluk yarışını bırakmayacaklarını ifade etti. Portekizli teknik adam, lider Galatasaray'ın puanlar kaybedeceğini belirtti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Galatasaray iddiası! "Puan kaybedecekler ve biz şampiyon olacağız"

Son haftalarda yaptığı geri dönüşlerle şampiyonluğun peşini bırakmayan Fenerbahçe'de olumsuz eleştiriler bir anda kesildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Galatasaray iddiası! "Puan kaybedecekler ve biz şampiyon olacağız" - Resim : 1

Camianın zirveye odaklandığı sarı-lacivertlilerde, teknik direktör Jorge Jesus da son ana kadar savaşacaklarını söyledi.

Süper Lig'de geriden gelerek aldığı maçların oyuncuların öz güvenini artırdığını belirten Portekizli hoca, asla pes etmeyeceklerini ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Galatasaray iddiası! "Puan kaybedecekler ve biz şampiyon olacağız" - Resim : 2

Oyuncularıyla özel bir toplantı gerçekleştiren Jesus, "Son haftalar daha stresli olacak. Galatasaray puanlar bırakacak. Biz de bu hataları değerlendireceğiz." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'tan Galatasaray iddiası! "Puan kaybedecekler ve biz şampiyon olacağız" - Resim : 3

Deneyimli hoca, "Bu haftaya kadar asla pes etmedik. Taraftarımıza kanıtladık, sizlere güveniyorum. Sonuna kadar savaşarak şampiyonluğu kazanacağız" ifadelerini kullandı. (Sabah)

Galatasaray Fenerbahçe
Icardi Karagümrük maçında oynayacak mı? Philadelphia 76ers Brooklyn Nets'i süpürdü F.Bahçe sordu Büyükekşi yanıtladı! İşte kesik yiyen hakemler Djokovic'e sakatlık engeli! Madrid Açık'ta yok