Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 turundaki rakibi Sevilla oldu. Sarı lacivertliler, seri başı olarak katıldığı kura çekimi sonucunda Sevilla ile eşleşti. İki takım, 2008'de Şampiyonlar Liginde karşılaşmıştı. Peki, Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Sevilla ilk maçı nerede oynanacak? İşte maç tarihleri...

Fenerbahçe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonu UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belirlendi. Fenerbahçe, İspanya ekibi Sevilla ile eşleşti. Eşleşme sonrasında Fenerbahçe Sevilla ne zaman, saat kaçta, nerede oynanacak merak edilip araştırılmaya başlandı. İşte Fenerbahçe Sevilla maç tarihleri...

FENERBAHÇE SEVİLLA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sarı-lacivertliler, ilk maçını 9 Mart Perşembe günü, TSİ 23.00'da başlayacak. Rövanş karşılaşması ise 16 Mart Perşembe TSİ 20.45'te oynayacak.

FENERBAHÇE İLE SEVİLLA İLK MAÇI NEREDE OYNAYACAK?

Fenerbahçe, Avrupa Liginde grup etabını birinci sırada bitirmiş ve kuraya seri başı olarak katılmıştı. Bu nedenle ilk maçını deplasmanda, ikinci maçını İspanya'da oynayacak.

FENERBAHÇE İLE SEVİLLA 2008'DE KARŞILAŞTI

Fenerbahçe ile Sevilla, 2007-2008 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaştı. Sarı-lacivertliler, kulüp tarihinde Avrupa'daki en başarılı sezonunda rakibini eleyerek çeyrek finale çıkmayı başarmıştı.

Söz konusu karşılaşmalar 3-2 tamamlanırken, deplasmanda uzatmaya giden maçı Fenerbahçe penaltılar sonucunda kazanmıştı.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ SEVİLLA, AVRUPA LİGİNİ EN ÇOK KAZANAN TAKIM

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda eşleştiği Sevilla, bu kupanın en başarılı ekibi olarak dikkati çekiyor. UEFA Avrupa Ligi'nde 6 kez mutlu sona ulaşan ve en çok şampiyonluk kazanan takım unvanına sahip.

Teknik direktörlüğünü Arjantinli Jorge Sampaoli'nin yaptığı Sevilla, maçlarını 45 bin kişilik Ramon Sanchez Pizjuan Stadı'nda oynuyor.

MONCHİ "BİZİ ÇOK ZORLAYACAK BİR TAKIM"

Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, "Fenerbahçe, tecrübesiyle ve üst sınıf maçlar oynamaya alışık olmasıyla Avrupa futbolunun bir klasiği. PSV Eindhoven eşleşmesine çok benzer bir eşleşme olacak. Bizi çok zorlayacak bir takım." dedi.

AURELIO "İKİ MAÇI DA KAZANACAĞIZ!"

Fenerbahçe Futbol A Takım Teknik Menajeri Aurelio, "2008'de Sevilla ile iki maç yaptık, ilk maçı Kadıköy'de kazanmış, orada da rakibimizi penaltılarla geçmiştik. İnşallah iki maçı da kazanacağız ve turu geçeceğiz." dedi.

Fenerbahçe
Alanyaspor Galatasaray hazırlık maçı şifresiz kanalda mı? Fenerbahçe Konyaspor erteleme maçı saat kaçta, hangi kanalda? Spor organizasyonları yeniden başlıyor Pique'nin annesi Shakira'ya şiddet uyguladı