Fenerbahçe sahasında Ankaragücü'nü son dakika golüyle mağlup etti

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe, sahasında Ankaragücü'nü ağırladı. Mücadele 2-1 Fenerbahçe üstünlüğüyle sonuçlandı.

Fenerbahçe sahasında Ankaragücü'nü son dakika golüyle mağlup etti

Süper Lig’de 29. hafta maçında Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe ile Tolunay Kafkas’ın ekibi Ankaragücü, hakem Atilla Karaoğlan yönetiminde Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Fenerbahçe 1-0 geriye düştüğü mücadeleyi 2-1'lik skorla kazanarak zirve yarışına devam etti.

Fenerbahçe sahasında Ankaragücü'nü son dakika golüyle mağlup etti - Resim : 1

CRESPO'NUN GOLÜYLE KAZANDI
Ankaragücü, 81. dakikada Ali Sowe ile öne geçti. Fenerbahçe, bu gole 87. dakikada penaltıdan Enner Valencia ile karşılık verdi. Fenerbahçe'de 90+6'da sahneye çıkan Miguel Crespo maçın skorunu 2-1 olarak belirledi.

Fenerbahçe sahasında Ankaragücü'nü son dakika golüyle mağlup etti - Resim : 2

PUAN FARKI 6'DA KALDI
Özellikle ilk yarıda önemli fırsatlar yakalayan Fenerbahçe, iki kez direği geçemedi. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe ile lider Galatasaray arasındaki puan farkı 6'da kaldı.

FENERBAHÇE, BAŞAKŞEHİR'LE KARŞILAŞACAK
Süper Lig’de Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından Ankaragücü’nü de mağlup eden Fenerbahçe 60 puana yükseldi. İstanbulspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe’ye mağlup olan Ankaragücü ise 28 puanda kaldı.

Fenerbahçe sahasında Ankaragücü'nü son dakika golüyle mağlup etti - Resim : 3

Gelecek hafta Fenerbahçe Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Ankaragücü ise Giresunspor’u konuk edecek.

Jesus bilmecesi çözülüyor Fenerbahçe Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Dries Mertens'in sözleşmesi uzadı! Galatasaray, Kayserispor'a fark attı