Fenerbahçe Ryan Kent'ten sonra Juan Cuadrado'nun peşinde! 3.5 milyon euro...

Jorge Jesus'un yerine teknik adam arayan Fenerbahçe, bir yandan da yeni sezonun kadrosunu kurmak için yoğun mesai harcıyor. Bonservisi elinde olan Ryan Kent'e imza attıran Kanarya, şimdi de Juventus'un yıldız ismi Juan Cuadrado'nun peşinde.

Fenerbahçe Ryan Kent'ten sonra Juan Cuadrado'nun peşinde! 3.5 milyon euro...

Yıldız isimlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Juan Cuadrado için resmen harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Kolombiyalı futbolcuya senelik 3.5 milyon euro üzerinden 2 yıllık sözleşme teklif etti.

KENT'İN ARINDAN CUADRADO

Juventus ile kontratı haziran ayı sonunda bitecek olan Cuadrado'nun, İtalyan devine veda edeceği bildirildi.

Juan Cuadrado
Juan Cuadrado


Kanarya'nın yanı sıra tecrübeli futbolcuya, İspanya'dan son Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla'nın da talip olduğu biliniyor.

Fanatik'in haberine göre, hem sağ bek hem de sağ kanat olarak oynayabilen 35 yaşındaki oyuncu için elini çabuk tutmak isteyen Kanarya, atağa geçti.

BONUSLAR HARİÇ 3.5 MİLYON EURO

Sarı-lacivertlilerin, 2 yıllık sözleşme karşılığında Cuadrado'ya bonuslar hariç senelik 3.5 milyon euro teklif ettiği ifade edildi.

Kolombiyalı yıldızın, Fenerbahçe'den düşünmek için süre istediği belirtildi.

Juan Cuadrado
Juan Cuadrado
Fenerbahçe
Celtic'in yeni hocası Radgers Okan Kocuk G.Saray'dan ayrıldı! İşte yeni takımı F.Bahçe'nin eski yıldızı futbolu bıraktı Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Fenerbahçe derken...