Kadın basketbolunda en büyük kupa sahibini buluyor

Fenerbahçe ile Mersin Belediye, 28. Cumhurbaşkanlığı kupası için karşı karşıya gelecek. Pandemi nedeniyle iki yıl ara verilen Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası sahibini buluyor. Peki, Fenerbahçe - Mersin Belediye Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kadın basketbolunda en büyük kupa sahibini buluyor

Kadınlar basketbolunda en büyük kupa sahibini buluyor. Kupada lig ve Türkiye Kupası'nın son şampiyonları Fenerbahçe A.H ile ÇBK Mersin Yenişehir Belediye karşılaşacak. Koronavirüs pandemi nedeniyle iki yıl ertelenen turnuvaya dair bilgiler, maç saati, yayın kanalı haberimizde.

FENERBAHÇE MERSİN BELEDİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

28. Cumhurbaşkanlığı Kupasında geçen yılın Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding ile Türkiye Kupası sahibi ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, en büyük kupayı kazanmak için saat 19.00'da Ankara Spor Salonu'nda parkeye çıkacak. Karşılaşma TRT SPOR Yıldız'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

CUMHURBAŞKANLIĞI KUPASINI KAZANAN TAKIMLAR

Kadın Basketbol Liginde Cumhurbaşkanlığı Kupasını bu zamana kadar; Fenerbahçe, Galatasaray, Botaş, Hatay B.B., Beşiktaş, Mersin B.B., Yakın Doğu Üniversitesi kazandı.

Kupayı 12 kez kazanan takım Fenerbahçe, turnuvada en fazla kupa kazanan takım konumunda. Onu 8 kez ile Galatasaray takip ediyor.

Kupayı kazanan takımlardan Botaş 2, Hatay B.B., 2 kez müzesine götürdü. Beşiktaş, Mersin B.B. ve Yakın Doğu Üniversitesi birer kez kazandı.

Süper Lig son puan durumu Hatayspor 4-0 mağlup oldu Yılın güreşçisi seçildi Fenerbahçeli futbolcu sakatlandı