Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Kayserispor ile karşılaşacak. Ligde derbideki kötü futbol ve kötü sonuç sonrasında Jorge Jesus'un nasıl bir kadro ve kurgu ile çıkacağı merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlacak?

Fenerbahçe Kayserispor kupa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin son karşılaşması Fenerbahçe Kayserispor maçı. İki takım da yarı finale kalmak için kıyasıya mücadele verecek. Ligde Beşiktaş yenilgisi sonrasında Fenerbahçe, kupada moral arıyor. Tek maç usulüyle gerçekleşecek mücadele sonunda turu geçen takım Sivasspor ile karşılaşacak. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşmanın canlı yayın bilgisi, maç başlama saati ve detaylar...

FENERBAHÇE KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda 6 Nisan Perşembe günü Yukatel Kayserispor'u konuk edecek. Ülker Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Karşılaşma Aspor kanalından canlı yayınlanacak.

KAZANAN YARI FİNALDE SİVASSPOR İLE KARŞILAŞACAK

Tek maç usulüyle oynanan çeyrek final turunda Fenerbahçe Kayserispor maçında kazanan takım yarı finalde Sivasspor ile karşılaşacak. Yarı final birinci maçları 2, 3 veya 4 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Rövanş maçları ve final müsabakasına ilişkin tarihler ise daha sonra ilan edilecek.

FENERBAHÇE'DE BEŞ EKSİK!

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Luan Peres, Lincoln Henrique, Joshua King, Michy Batshuayi ve Jayden Oosterwolde bu maçta forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Fenerbahçe: İrfan Can, Samuel, Samet, Szalai, Ferdi, İsmail, Zajc, Emre, Rossi, Serdar, Valencia

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Kolovetsios, Arif, Carole, Ackah, Mensah, Mane, Cardoso, Emrah, Thiam

Fenerbahçe
El Clasico'da büyük hezimet! Sarı-kırmızılı taraftarlar Kudüs'ü unutmadı Başakşehir yarı finale yükseldi Şenol Güneş'ten Lale Orta açıklaması: Samimiyetine inanıyorum