Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe, bu akşam Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Süper Ligin 27. haftasında Galatasaray'ın 2 puan gerisinde olan Fenerbahçe, Kasımpaşa maçında seyircisi önünde güzel futbol ve 3 puan hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın canlı yayın kanal bilgisi ve muhtemel ilk 11'ler...

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel ilk 11'ler

Süper Lig 27. haftasında Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında üç puan arıyor. Sarı-lacivertli takım, topladığı 67 puanla ikinci sırada bulunuyor. Fenerbahçe'de King ve Fred, Kasımpaşa maçında sahada yer alamayacak. Maçın başlamasına saatler kala Fenerbahçe Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte maça dair detaylar, muhtemel ilk 11'ler...

FENERBAHÇE KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında bu akşam Kasımpaşa'yı konuk edecek. Ülker Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

42. FENERBAHÇE KASIMPAŞA RANDEVUSU

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın Ülker Stadı'nda karşılaşacak Fenerbahçe ile Kasımpaşa, bu kulvarda 42. kez rakip olacak.

İki takımın bugüne kadar karşı karşıya geldiği 41 lig maçında Fenerbahçe 33 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Kasımpaşa ise 4 kez 3 puana uzanan taraf oldu.

Sarı-lacivertli takım bu karşılaşmalarda 104 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 37 gol gördü.

FENERBAHÇE'DE İKİ EKSİK

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı öncesinde iki eksik bulunuyor.

Sakatlığı bulunan ve tedavisi devam eden Joshua King, yarın oynanacak mücadelede forma giyemeyecek.

Takımla çalışmalara başlayan Fred ise bu maçta riske edilmeyecek. Brezilyalı futbolcu, teknik heyetin onay vermesi durumunda Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak MKE Ankaragücü maçında forma giyebilir.

5 İSİM KART SINIRINDA

Sarı-lacivertli ekipte Kasımpaşa maçı öncesinde 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor.

Geçen hafta kart sınırında olan Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Michy Batshuayi ve Alexander Djiku'ya Çaykur Rizespor deplasmanında sarı kart gören Cengiz Ünder de eklendi.

Bu futbolcular yarın kart görmesi durumunda, bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Atakaş Hatayspor mücadelesinde forma giyemeyecek.

FENERBAHÇE - KASIMPAŞA MAÇI MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi - Samuel, Djiku, Çağlar Söyüncü, Ferdi, Krunic, İsmail Yüksek, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Kasımpaşa: Ali Emre, Winck, Porozo, Yasin, Ben Ouanes, Gökhan, Fall, Hajradinovic, Aytaç, Oğulcan, Nuno Da Costa.

 

Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının VAR'ı belli oldu Fenerbahçe'den taraftara mesaj Acun Ilıcalı Alman spor kanalını satın alıyor Icardi PFDK'ya sevk edildi