Fenerbahçe Mourinho'yu KAP'a bildirdi

Son dakika... Fenerbahçe Jose Mourinho'nun maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Sarı-lacivertli ekip Portekizli hocanın yıllık 10.5 milyon euro maaş alacağını açıkladı.

Fenerbahçe Mourinho'yu KAP'a bildirdi

Son dakika... Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'ye maliyeti belli oldu. Sarı-lacivertli kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na Portekizli teknik adama 10.5 milyon euro ödeneceğini bildirdi. 

Fenerbahçe Mourinho'yu KAP'a bildirdi - Resim : 1

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun maliyetini KAP'a bildirdi. Yapılan açıklama şöyle...

Şirketimiz, 2024-25 ve 2025-26 futbol sezonları Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile sezonluk 10.500.000 Avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır...

Fenerbahçe Mourinho'yu KAP'a bildirdi - Resim : 2

ALİ KOÇ YARDIMCILARIYLA BİRLİKTE 12 DEDİ!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün yaptığı açıklamada Mourinho'ya yardımcılarıyla birlikte 12 milyon euro verdiklerini ifade etti.

Fenerbahçe Mourinho'yu KAP'a bildirdi - Resim : 3

Koç, "Dün Sayın Aziz Yıldırım demiş ki, 'Ben 15 verdim, adam aptal mı, niye altına anlaşsın. Menajerlere açıktan para vermişlerdir.' dedi. Bu suç! Çok ağır bir iddia! 20 sene Fenerbahçe başkanlığını yapmış bir insanın, böyle bir transferde bizi açıktan para vermeyle itham etmesi çok sıkıntılı bir durum.

Fenerbahçe Mourinho'yu KAP'a bildirdi - Resim : 4

Aynı şeyi İrfan Can Kahveci'de de yaptı. Kulübü kutlayacağına, bizi SPK'ya şikayet etmekle tehdit etti. Beni değil, Fenerbahçe'yi şikayet ediyorsun. 3 milyon euro daha az. Aziz Yıldırım 15 verdim diyor, biz bütün ekibine ve kendisine 12 verdik. Sayın Aziz Bey'in ödediği 15 kendine mi, ekibine mi bilmiyorum." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe
Beşiktaş 30 Haziran'da sandığa gidiyor Ozan Kabak'tan kötü haber! Kadrodan çıkarıldı Volkan EURO 2024'te A Milli Takım'a güveniyor Napoli'de Antonio Conte dönemi